Ситуацията със служителите в заведенията е изключително сложна - няма

...
Ситуацията със служителите в заведенията е изключително сложна - няма
Коментари Харесай

Ричард Алибегов: Всички са много щастливи, че от днес отваряме и вътрешните площи

Ситуацията със чиновниците в заведенията е извънредно комплицирана - няма такива. Това сподели в изявление за „ Фокус “ ръководителят на Българската асоциация на заведенията (БАЗ) Ричард Алибегов.

„ Масово текат разгласи, само че няма искащи. Хората се изплашиха и взеха решение да се преориентират поради тази неустановеност – отваряне, затваряне. Мисля, че в този момент, като минат няколко месеца в работа, ще се поуспокоят нещата още веднъж, само че за момента е много комплицирано “, сподели той.

Алибегов уточни, че не е ясно нощните заведения с какъв запас и какъв брой хора ще отворят, като посочи, че ще има повече изясненост, като се наблюдава този месец.

Относно разрешаването на визити в закритите площи на заведенията и плануваното отваряне на нощните клубове той уточни: „ Всички са доста щастливи, че от през днешния ден отваряме и вътрешните площи и по този начин към този момент ще можем да употребяваме по-пълноценно бизнеса. Много е значимо и това, че на 29 април отварят нощните заведения. Това ще смъкна рестриктивните мерки от вечерния час от заведенията за хранене и най-много – ще се върнем към съвсем остарелия метод на живот “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР