Ситуацията с тв водещата Мира Добрева е била изключително драматична

...
Ситуацията с тв водещата Мира Добрева е била изключително драматична
Коментари Харесай

Огромна драма! Проговори дъщерята на Мира Добрева

Ситуацията с тв водещата Мира Добрева е била извънредно трагична и можела да приключи съдбовно.

Нейната щерка Лора описа пред " 24 часа " какво се е случило с майка й.
-->
Най-важното е, че емблематичната водеща към този момент е без заплаха за живота.

" Тя към този момент е по-добре и без заплаха за живота - това е най-важното от всичко. Минахме дълъг път с трудности от разнообразни естества, но тя е нашият воин и съумя да се оправи с това, несъмнено, с безрезервната поддръжка на лекуващите я лекари от “Пирогов ". Пълното ѝ възобновяване ще бъде постепенно, дълго, само че знаем, че и този ден ще пристигна.

На 3 септември изкачихме Рилските езера с цялото семейство. Беше незабравимо прекарване с гледки, спиращи дъха. Не чакахме, че едвам два часа откакто се прибрахме у дома, дъхът ѝ в действителност бе на косъм от това да спре. Мама направи изострен перитонит и по неотложност бе призната за интервенция на корема в “Пирогов ". След сполучливата интервенция обаче се развиха други затруднения и инфекции.

Тя спря да може да диша независимо - заради това се наложи да бъде вкарана в реанимация, сложена в медикаментозна кома и интубирана. Тук е редно още веднъж да кажа, че от самото начало тя бе под зорките наблюдения на невероятните професионалисти в “Пирогов " - и сме безпределно признателни за това, че те се грижеха за нея непрекъснато, и макар пречките и затрудненията се пребориха за нейния живот. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР