Системи, които осигуряват ток, парно, вода, какво ще ги правим?

...
Системи, които осигуряват ток, парно, вода, какво ще ги правим?
Коментари Харесай

Синдикатите против популизма на БСП

Системи, които обезпечават ток, парно, вода, какво ще ги вършим? Ше ги банкрутираме ли, пита Димитър Манолов
Дори синдикатите не одобряват предлагането на Българска социалистическа партия за мораториум върху заплащането на битовите сметки за ток, парно и вода по време на изключителното състояние. Президентът на КТ „ Подкрепа ”  Димитър Манолов изрази несъгласието си. " Не съм доста склонен с тази работа, тъй като тези системи, които обезпечават ток, парно, вода, ние какво ще ги вършим? Ще ги банкрутираме ли – те вършат разноски през това време, това коства пари. Ако Българска социалистическа партия имат Българска социалистическа партия проект – да го чуем ", прикани той в предаването в „ Офанзива с Любо Огнянов “ на Канал 3.

Колкото повече простотии вършим, толкоз по-строги ще са ограниченията. А колкото са по-строги са ограниченията, толкоз по-трудно ще се минава през тях, сподели Манолов.

" Никой не може да даде повсеместен ум в тази обстановка, всеки случай е неповторим. Важното е да си даваме сметка за това, че би трябвало да се държим отговорно в тая обстановка. Кретените, които се занимават единствено с това да ненавиждат някого, една седмица мълчаха, и започнаха още веднъж да ръсят простотиите си – всевъзможни ги има, за жалост, не ги разбирам тези хора, в действителност не ги разбирам “, разяснява синдикалистът.

" Нещата са доста елементарни – с тези ограничения си купуваме време, да не се пълнят лечебните заведения с прекомерно доста хора, с цел да може по-меко да посрещнем удара, който няма да ни се размине ", акцентира президентът на КТ " Подкрепа ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР