Сиромах“ по документи се води съпругът на Корнелия Нинова, докато

...
Сиромах“ по документи се води съпругът на Корнелия Нинова, докато
Коментари Харесай

Мъжът на Корнелия Нинова крие богатството си

„ Сиромах “ по документи се води брачният партньор на Корнелия Нинова, до момента в който кръстосва София с лъскаво ауди за близо 200 хиляди лв.. Оказва се, че първокласното возило, с което Митко Нинов се придвижва, не е включено в декларацията на жена му пред КПКОНПИ. Всички лица, заемащи властови позиции, са длъжни да заявяват движимото и недвижимото си имущество, както и наличните си парични средства, като законът важи и за техните половинки, ако имат цивилен брак с тях.

Лидерката на Българска социалистическа партия и брачният партньор ѝ са женени от тъкмо 32 години, само че Митко е заявил само, че има остарял вартбург, както и японски автомобил акура за 15 бона, който е благосъстоятелност на двама им с Корнелия. Той обаче се качва зад кормилото на мощно черно ауди от най-луксозната версия А8, което не участва в документа. Справка демонстрира, че също така возилото е в нарушаване, защото няма заплатена гражданска отговорност.

Мъжът на шефката на социалистите от дълги години работи на сладостен пост в гиганта „ Лукойл “. Той бе и началник на дирекция „ Развитие и употреба “ и се говореше, че заплатата му е 30 000 лв. на месец, само че от предходната година насам бил изместен на друга, още веднъж добре платена позиция. Откакто влиза във компанията, Митко постоянно е работил във внушителния ѝ централен офис на столичния бул. „ Тодор Александров “ 42. Там той продължава да паркира първокласното ауди, до момента в който жена му обикаля по села и паланки да съчувства на мизерстващите българи. Възможно е колата да е част от богатствата, с които Нинов се употребява на високата работа. Преди аудито той отново шофираше безценен автомобил – джип беемве.

Шеметната кариера на дипломирания математик от Мизия стартира през далечната 1998 година, когато той е митничар по времето на Иван Костов. По-късно, към този момент набрал опит, брачният партньор на Корнелия основава компания „ Интер план 3 “, която развива консултантска активност. Преди да се изстреля до високите етажи на „ Лукойл “, той я трансферира на различен притежател.
Въпреки че цялостен живот 55-годишният Митко е в огромния бизнес, парите очевидно не се задържат задълго в джоба му. С жена му имат само два жилището за по 28 и 21 хиляди лв. в София, купувани преди много години, както и наследствени дялове от парцели в родната им Мизия. В банка мъжът на социалистката има насъбрани едвам 15 хиляди лв., а тя единствено 5 – сума, по-малка от спестяванията на доста хора у нас.

Митко не взе участие ефективно в делата на жена си, само че всекидневно я поддържа по значимите събития на Българска социалистическа партия. Тази година направи изключение, като за пръв път не се появи на обичайния събор на Столетницата на Бузлуджа през лятото, а повода за отсъствието му остана загадка. Двамата имат един наследник Рафаел, който живее и работи в Щатите и бе на посетители при тях в края на лятото.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР