Синоптиците прогнозират, че началото на месеца ще бъде белязано от

...
Синоптиците прогнозират, че началото на месеца ще бъде белязано от
Коментари Харесай

Мощни магнитни бури ни очакват през януари

Синоптиците предвиждат, че началото на месеца ще бъде белязано от огромна слънчева мълния, която е изпълнена с появяването на голяма магнитна стихия. Промените в Слънцето ще отшумят и ще станат по-малко интензивни към средата на месеца.
Първата стихия ще стартира от 1-9 януари. Ще бъде много мощно. Синоптиците предлагат в наши дни да не възнамеряват значими срещи и други събития, да не претрупват тялото с изтощителни товари и да не се изнервят.
Освен това, съгласно графика, втората вълна се чака от 12 до 18 януари . Тази магнитна стихия ще има междинна мощ. Трябва да се пазите от психически проблеми, не реагирайте на промени в настроението.
Третата стихия се чака от 24 до 31 януари . В такива дни ще се следи междинната мощ на магнитните потоци. Синоптиците предлагат да се разсейвате, да се отпускате, да се пробвате да успокоите психологичното си здраве с музика и дълъг сън.
Зa дa oцeлeeтe въпрeки нeгaтивнoтo въздeйcтвиe, cтрувa cи дa хoдитe пoвeчe нa чиcт въздух и дa кoригирaтe диeтaтa cи. Зa дa пoддържaтe пcихичнo здрaвe, прeкaрвaйтe врeмe нacaмe cъc ceбe cи, aкo e възмoжнo. Нaй-вaжнoтo e пълнoцeнният cън, кoйтo зaдaвa нacтрoeниeтo зa цeлия дeн. Трябвa дa cпитe пoнe 8 чaca.
Това са неподходящите дни на януари 2021г
1, 2, 6, 9, 12, 16, 18-20, 24, 27, 28, 30, 31

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР