Синоптичката Натали Трифонова се оказа върл почитател на сръбската музика

...
Синоптичката Натали Трифонова се оказа върл почитател на сръбската музика
Коментари Харесай

Натали Трифонова се оказа фен на турбо фолка

Синоптичката Натали Трифонова се оказа безжалостен обожател на сръбската музика и по-специално на Цеца Величкович. Красивата русокоска бе от първите, които си резервира маса за присъединяване на сръбската звезда в столицата в паметна зала на прочут хотел.

Появата на Натали не бе огромна изненада, само че сигурно прикова погледите с мъжка компания. Един от най-възрастните столични бохеми се похвали, че е непосредствен със синоптичката на bTV.

Георги Георгиев, по-известен като Жоро Френски, цяла вечер купонясва с дългокраката Трифонова. С пура в уста и щастливо застанал до Натали той не пропусна опция да се похвали пред почитателите си в обществените мрежи.

Столичният безгрижник е прочут с афинитета си към млади и хубави дами и нееднократно е споделял за такива завоевания. Разказвал е даже история за сдърпване с починалия необут на ВИС-2 Георги Илиев, откакто си паднали по една и съща жена.
`Натали

Със сигурност и Натали го притегля, само че се съмняваме сред тях да има освен това от другарство. Наши източници издадоха, че са били в обща компания, само че не са показвали фамилиарност, колкото и да му се е желало на паметния столичен безгрижник Жоро Френски.

А Натали акцентира съвършената си фигура с черна роля с много провокативни цепки, които не остават нищо на мъжкото въображение, написа уеб сайтът show.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР