Сингапурските власти отмениха днес повечето карантинни мерки, въведени заради пандемията

...
Сингапурските власти отмениха днес повечето карантинни мерки, въведени заради пандемията
Коментари Харесай

Сингапур отмени повечето карантинни мерки, Южна Корея и Индия с нови случаи на коронавирус

Сингапурските управляващи анулираха през днешния ден множеството карантинни ограничения, въведени поради пандемията от ковид, съобщи Асошиейтед прес.

Сингапурците към този момент могат да се хранят в заведения за хранене, да посещават фитнес зали и да се събират на групи, не по-големи от петима души.

Сингапур е една от страните в Азия, които записаха максимален брой случаи на заразяване с ковид - 41 473 . Правителството съобщи, че случите на заразяване понижават и че няма нови огнища на епидемията.

Моловете, фитнес залите, масажните салони, парковете и други публични места възобновиха през днешния ден работата си при спазването на строги правила за обществена отдалеченост и запазване на публичното здраве. Възобновени бяха и образователните занимания, като се изключи тези по пеене. Продължават да работят някои забрани във връзка със спортовете, при които спортуващите имат контакт между тях, и груповите религиозни церемонии.

Киносалоните, караоке питейните заведения и питейните заведения към момента са затворени . Действаща е и възбраната за огромни събития като търговски изложби и концерти.

Продължава разпространяването на ковид в Южна Корея и изключително в гъсто популации район на Сеул, което живее половината от 51-милионното южнокорейско население. Корейските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите оповестиха през днешния ден за 49 нови случая на заразяване с ковид.

Индия записва най-големия брой случаи на заразяване с ковид за един ден - 13 586. Общият брой на инфектираните в Индия е към този момент 380 532.

Смъртните случаи от ковид в Индия се усилиха с 336 и са към този момент 12 573.

Индия е на четвърто място по случаи на заразяване след Съединените щати, Бразилия и Русия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР