Синдикалната федерация на служителите в МВР настоява за спешна среща

...
Синдикалната федерация на служителите в МВР настоява за спешна среща
Коментари Харесай

Синдикалната федерация на служителите в МВР иска спешна среща с премиера

Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи упорства за незабавна среща с премиера Кирил Петков. Причината са появилите се информации за промяна и преструктуриране на Министерство на вътрешните работи без разискване със синдикатите.

От най-големият профсъюз в Министерство на вътрешните работи изясняват, че в последните седмици наблюдават дейности в министерството, които са ориентирани към изваждането на обособени дирекции от състава на ведомството.

Според членовете на синдиката това припомня на опитите от предишното за промяна на парче в Министерство на вътрешните работи, които са се провалили. До момента нито една синдикална организация в Министерство на вътрешните работи не е известена за планирането на сходни промени.

В позицията на синдиката се прецизира още, че информациите за такива промени пораждат напрежение измежду чиновниците на основна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “, дирекция „ Миграция “ и дирекция „ Национална система тел. 112 “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР