Синди Крауфорд и Кая Гербер са небезизвестният тандем топ модели

...
Синди Крауфорд и Кая Гербер са небезизвестният тандем топ модели
Коментари Харесай

Кая Гербер - стилна, секси, предизвикателна

Синди Крауфорд и Кая Гербер са небезизвестният тандем топ модели майка и щерка. А за приликите сред двете продължава все толкоз да се приказва.
 Off-White, Синди Крауфорд, Кая Гербер и останалите супермодели на дефилето в Париж
Когато майка и щерка се изправят една против друга

Кая Гербер и Синди Крауфорд на дефилето на Off-White

През края на 80-те и началото на 90-те Синди Крауфорд можеше постоянно да бъде видяна по парижките сцени, постоянно носейки напълно черни, обгръщащи фигурата ѝ тоалети на дизайнера Азедин Алая. Като създател на стилната къща Pieter Mulier въздействието му към момента се усеща мощно, години по-късно.

Любовта на Синди Крауфорд към дизайнера явно се е трансферирала и върху щерка ѝ, защото предходната година двете дружно са участвали на откриването на галерия в Париж, отдадена на работата му.

А тази седмица Кая Гербер ни подсети както за личната си прелест, по този начин и за гения на дизайнера с визия, въодушевена от 90-те.
 Снимка 591692

На събитието Academy Museum Gala в Лос Анджелис редица звезди отпразнуваха работата на музея за опазване на филмовата история и дефилираха по аления килим с впечатляващи тоалети. Една от най-запомнящите се визии беше тази на 21-годишният модел Кая Гербер.

Тя бе облякла черна ефирна рокля, част от пролетната сбирка за 2023 година на стилната къща Pieter Mulier. Освен че тоалетът е удивително гальовен, моден и секси, той е специфичен също и с това, че за първи път е показан на стилния подиум. Нещо, с което Кая Гербер евентуално много се гордее.
 Снимка 591693

За визията си моделът работи със стилиста Даниел Голдбърг, с който вземат решение, че бижутата са изцяло непотребни, а косата би било най-подходящо да оформят на семпли талази.
 Най-добре облечените звезди на MET Gala 2022
Блясък, деколтета и полупрозрачни тоалети

Кои бяха най-добре облечените звезди на MET Gala

Начинът, по който Кая Гербер наподобява на събитието, е колкото минималистичен, толкоз и изискан, гальовен и безспорно секси. Моделът несъмнено знае по какъв начин да провокира по най-деликатния и гръмък метод.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР