Синът на известния актьор Уил Смит (52), певецът и актьор

...
Синът на известния актьор Уил Смит (52), певецът и актьор
Коментари Харесай

Синът на Уил Смит Джейдън отваря ресторант за бездомници

Синът на известния артист Уил Смит (52), артистът и артист (22), възнамерява да отвори ресторант в Лос Анджелис, където ще се хранят гратис. Джейдън ще отвори ресторант, наименуван " Обичам те ", с цел да помогне за изхранване на нуждаещите се, а дребният Смит от две години управлява и бизнес с камиони за храни " Обичам те ", също за бездомни. Неговите камиони за храна обслужват бездомните в Лос Анджелис, а новият ресторант би трябвало да предложи по-постоянно решение в помощ на нуждаещите се.
„ Бездомните би трябвало да получават безвъзмездна храна. Но в случай че не сте бездомни, освен би трябвало да платите, само че и повече, в сравнение с коства храната, и да платите за индивида зад вас “, споделя Джедън за метода на работа на новия ресторант.
 Да помогнем на бездомните хора с облекла за зимата Да помогнем на бездомните хора с облекла за зимата
Центърът за дневна грижа за бездомни хора „ Каритас “ Бургас стартира дарителска акция. Нейната цел е още преди да е пристигнала...
Той излезе на музикалната сцена с песента „ Never Say Never “, която записа с Джъстин Бийбър, а също по този начин настъпи и на един от най-големите фестивали в света - " Коачела ", в пустинята в Калифорния.
Израснал в фамилията на известната двойка, съгласно мнозина рапърът е станал много съзнателен и има хрумвания да се грижи за хората.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР