Синът ми изостави семейството си. Отиде при друга жена. Майките

...
Синът ми изостави семейството си. Отиде при друга жена. Майките
Коментари Харесай

Синът ми е жалък човек

Синът ми изостави фамилията си. Отиде при друга жена.

Майките са склонни да съчувстват повече на синовете, а бащите на дъщерите си. Явно това е нещо, обвързвано с инстинктите. Но все пак, днешната героиня съумя да откри сили и да направи верния избор.

Синът ми напусна жена си съвсем година, откакто тя му роди наследник. Смятам, че това негово деяние е най-низкото и най-отвратителното, което един мъж може да направи. Сега даже не знам по какъв начин да се отнасям към него.

Самото момиче е от оскъдно семейство. Познавам майка й – спокойна и работлива жена. За нея не мога да кажа нищо съответно, въпреки всичко бяхме повече колежки, в сравнение с познати.

Съпругът ми не устоя на финансовите проблеми, които имахме и напусна дома. Като цяло дълго време нищо не вървеше добре, само че не го упреквах.

Отгледах сина си сама. Той се отхвърли от образованието си, прекарваше доста време с другари. Често чувах всевъзможни неприятни истории за него от съседи. Силите ми за непрекъсната борба към този момент се изчерпаха и си споделих, каквото ще да става.

Синът ми стартира да излиза по-рядко с приятелите си. Намери си работа. Тогава се срещна с Юлия.

Бях повече от щастлива. Дори получих покачване. Най-накрая ми оставаха пари за едно забравено занимание – театъра.

Синът ми стартира да се прибира все по-късно. След това, снахата ми сподели, че е видяла пропуснати позвънявания в телефона му от един и същи номер.

Оказва се, че има друга жена. Освен това, тя беше бременна. По мои калкулации той е бил при нея след раждането на първото си дете. Как можеш да проявиш такова пренебрежение към жена си и детето си? Синът ми изостави фамилията си. Снахата отиде при майка си.

Дълго време не смеех да посетя внука си. Но въпреки всичко взех решение да го направя. Но това, което видях, ме шокира: не, апартаментът беше чист.

Внукът седеше в кухнята и ядеше нещо, не чорба, не каша, а някаква чорба от вода, лук и останки от картофи. Не съм виждала нещо сходно. Оказа се, че просто нямат пари. Синът ми им дава някакви пари и даже непрекъснато упреква снаха ми, че харчи всичко за себе си.

Вижте още: Любовницата стартира да написа известия на жена му

Театърът остана на назад във времето. Предпочитам да похарча тези пари за храна за снахата и внука. На идващия ден разговарях със сина ми. Той даже ме помоли да му оказа помощ да си купи кола.

Започна да ми крещи, когато разбра, че съм помогнала на първата му жена с пари. Нарече ме злобна. И в този миг осъзнах, че съм направила верния избор. Това беше належащо да се направи през цялото време. Синът ми е страхливец и изменник. И заслужава да бъде третиран като подобен. Дори не желая да се срещам с втората снаха. По-добре да оказа помощ на първата. Сега тя е единствената ми щерка. Нямам други деца.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР