Симпатичната София Бобчева няма нищо общо с глуповатата си героиня

...
Симпатичната София Бобчева няма нищо общо с глуповатата си героиня
Коментари Харесай

София Бобчева от „Скъпи наследници“ спи с богат арменец! Той оставил кариера в Италия заради нея

Симпатичната София Бобчева няма нищо общо с глуповатата си героиня Диди от сериала „ Скъпи наследници ”, от който множеството феновете я познават. В живота актрисата знае по какъв начин да си разиграе картите по този начин, че да ѝ е добре. Тя си е хванала богат арменец, който харчи луди пари по нея, научи HotArena.

Интересите на младия мъж нямали доста допирни точки с изкуството. За сметка на това той бил упорит, трудолюбив, съобразителен и задоволително интелигентен, с цел да се насочи към сфера, в която се печели в действителност добре. В напълно млада възраст съумял да направи шеметна кариера в Италия . Работел на висока позиция за един от най-големите производители на коли на Ботуша. Само за месец му плащали толкоз, колкото София не може да изкара за цялостен живот работа в театъра, разказвала самата тя на приятелки и колежки, писа „ Уикенд “.

Заради дистанцията посред им обаче връзката на двойката се оказала сложна за поддържане и младежът решил да се върне в България. Започнал да се оглежда за работа в родината и след дълго търсене съумял да се уреди с добра позиция на летище „ София ” . Заплатата му към този момент не можела да се мери с италианската, само че въпреки всичко била голяма, изключително на фона на родния стандарт и хонорарите на обичаната му.

33-годишната София се хвалела, че с помощта на обичания си е обиколила света . Тя не желала от него да ѝ купува скъпи бижута, облекла и коли, само че доста обичала пътуванията в чужбина. Именно в тази нейна пристрастеност се изливала голяма част от парите на половинката ѝ. Той я бил водил в цяла Европа, както и в много страни в останалата част от света. Любима дестинация им била Италия. Там към този момент мъчно се намирало кътче, където кракът на актрисата не е стъпвал. 

Самата тя е извънредно надарена и сполучлива . Тази година даже получи театралната премия „ Икар ” за най-хубава поддържаща женска роля. Играе на няколко подиуми, търсят я в доста кино- и тв продукции, само че все пак признава, че в случай че не са парите на гаджето ѝ, несъмнено е щяла да се чуди по какъв начин да свързва двата края. С арменеца обаче нямала никакви финансови паники. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР