Симона Загорова започна своя рубрика в Тази неделя по БТВ,

...
Симона Загорова започна своя рубрика в Тази неделя по БТВ,
Коментари Харесай

Симона Загорова проби в Би Ти Ви - ето каква роля й повериха

Симона Загорова стартира своя графа в " Тази неделя " по БТВ, а първият й посетител предишния уикенд бе личната й майка Глория.

В рубриката си младат апевица ще демонстрира разнообразни предписания с нейни посетители, известни хора, които ще описват малко повече за своето всекидневие, за своите обичаи в фамилията.

Всяка седмица, в понеделник и вторник, попфолк певицата Глория употребява само чай, мед и плодове, разкри пред феновете тя в рубриката на щерка си.

" Тя е индивидът, който си изпипва всичко до най-малкия подробност - салфетката, вилицата, всичко ", издава Симона за майка си.

Глория споделя, че подготвя малко неща в кухнята, само че постоянно ги прави с доста обич. Здравословните палачинки са един от обичаните й десерти. Вместо брашно употребява овесени ядки. " Поддържаме се във форма точно с тези заместители в рецептите ", разкри Симона.
свързани новини8053на 18.12.2021
За рецептата Глория залива овесените трици с био мляко, с цел да набъбнат леко. Добавя едно яйце и сода бикарбонат, с цел да стане същинска примес за палачинки.

" От тези палачинки може да си похапвам колкото желая, изключително в този момент, след новогодишните празници, те работят като метла на организма, извеждат всички отрови ", отбелязва певицата.

Ето и точната рецепта.

Следновогодишна детокс палачинка със сладко

Овесени трици
Вода
Био оризово мляко
1 яйце
Щипка сода бикарбонат
Пържат се в зехтин.

Десерт, който може да хапва когато и да е на годината, е и круши с канела. Гарнира ги с домакински шоколад от био какао и мед, който сама си подготвя.

Рецепта " Десерт със зимни круши "

Обелени и почистени от семките круши
Врат в подсладена вода с пръчка канела
Гарнират се с течен домакински шоколад

Бабата на Глория е индивидът, който я научава на тънкостите в кухнята, издава тайната на кулинарното си майсторство изпълнителката, написа " Лейдизоун ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР