Симона Загорова сякаш се топи с всеки изминал ден и

...
Симона Загорова сякаш се топи с всеки изминал ден и
Коментари Харесай

Ето я диетата, с която Симона Загорова се стопи

Симона Загорова като че ли се топи с всеки минал ден и наподобява даже по-добре, в сравнение с преди да забременее и да роди първото си дете. Красивата щерка на Глория нееднократно е признавала, че цялостен живот води битка с килограмите, само че почитателите ѝ я харесват, даже и в по-пълните ѝ интервали, защото е задоволително чаровна, даже и когато не е в топ форма. 

Сега обаче Симона е по-секси от всеки път и като че ли мотивацията ѝ се ускорява от ден на ден, а това си проличава от селфитата, които споделя съвсем ежедневно от фитнес залата. Мнозина допуснаха, че повода за фрапантното намаляване на певицата и постоянните тренировки се крие в позитивна смяна в любовния ѝ живот. Дори се заприказва, че е стоплила връзките си с Даниел, с който се разделиха преди година, единствено няколко месеца, откакто се роди щерка им Галина. 
                             

Истината обаче беше споделена от майката на Загорова - Глория в телевизионния ефир. Примата на попфолка гордо съобщи, че наследницата ѝ най-сетне я е послушала във връзка с здравословното хранене и се е доверила на обичаната диета на майка си, режима основан от доктор Емилова.

 
                             

Известното гладолечение се организира за най-малко 3, 5 или 10 дни, като при него са разрешени единствено чайове, плодове и мед. Започва се с чай, след два часа се яде един тип плод и след два часа още веднъж се пие чай. Последният банкет на течности е не по-късно от 20 ч. 

Симона обаче вдигнала летвата и с фастинг, като не се хранела след 18 ч. и приемала основно салати и месо. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР