Симона Манолова напусна Хелс Китчън на почетното осмо място и

...
Симона Манолова напусна Хелс Китчън на почетното осмо място и
Коментари Харесай

След "Хелс Китчън" Симона не спира да се фука: Мога да приготвя катерички от риба!

Симона Манолова напусна „ Хелс Китчън ” на почетното осмо място и това несъмнено повдигна самочувствието й. 20-годишната брокерка на недвижими парцели се взе за популярен готвач, изключително след похвалите на началник Виктор Ангелов, че е научила доста за двата месеца, прекарани в „ Кухнята на Ада ”.

Симона призна по какъв начин е съумяла да завоюва благосклонностите на Ангелов. Тя е безапелационна, че постоянно е била себе си, в никакъв случай не е лъгала началник Ангелов и постоянно е била откровена с него. От своя страна шефът забелязал старанието й и желанието да се научи да готви.

Симона не крие, че най-голямата й хвалба е тази, че брокер на недвижими парцели като нея може да стигне до 8-мото място в „ Хелс Китчън ” и да „ подготвя ястия добре ”. „ Аз съм единственият брокер, който може да подготви паница с катерички от риба ”, гордее се Манолова със своите достижения в готварското шоу.

Симона признава още, че е мечтаела и за черна куртка, само че не съумя да вземе такава. Брокерката освен се „ научи ” да готви в предаването, само че и срещна любовта в лицето на Димитър. Манолова призна, че връзките й с Митко са комплицирани, само че дружно са преодолели рецесията в любовта, пред която са минали, до момента в който са били в „ Хелс Китчън ”.

Източник: nova.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР