Симона Дянкова и Мадлен Радуканова, спечелили златни медали за България

...
Симона Дянкова и Мадлен Радуканова, спечелили златни медали за България
Коментари Харесай

Симона Дянкова и Мадлен Радуканова: Престиж е Световното да се провежда в България

Симона Дянкова и Мадлен Радуканова, спечелили златни медали за България с ансамбъла по художествена гимнастика на Олимпийските игри в Токио, гостуваха в предаването " Денят стартира " с Георги Любенов по Българска национална телевизия 1, където приказваха за своите спортни дни и за идното международно състезание.

Столицата ни ще бъде хазаин на международното състезание по художествена гимнастика в зала " Арена Армеец ".

" За нас това е неповторимо събитие. Ние имахме опция да играем на международно състезание в България през 2018 година и беше голямо наслаждение, само че е и огромно напрежение да играеш пред българска аудитория. Радваме се, че ще сме в публиката, с цел да усетим страстта от другата страна ", съобщи Симона Дянкова.

" Да си хазаин е доста отговорно. Смятам, че федерацията ни се оправя доста добре, що взима международно състезание за повторно. Престиж е това съревнование да се организира в България ", добави Мадлен Радуканова.

Двете показаха окуражителни думи към българските представители на шампионата.

" В момента състезателите ни са на подготовка в зала " София ". Имат контролни надпревари с други тимове. Нашите девойки ще се оправят ослепително. Ще им стискаме палци в публиката ", показа Мадлен Радуканова.

" Аз желая да им пожелая да са доста спокойни. Да се изолират оптимално, да са единствено петте на килима, да се съсредоточат и да вършат това, което вършат всеки ден в залата. Да не дават доста воля на страстите си ", добави Симона Дянкова.

Те разискаха и края на своите спортни кариери и пътищата, които поемат по-късно.

" Нашите кариери приключиха по допустимо най-хубавия метод, със сбъдването на фантазията ни. Абсолютно сме задоволени. Приключихме със спорта на драго сърце. Щастливи сме, че постигнахме това, което искахме и че се отказахме с отворени сърца ", счита Симона Дянкова.

Бившите състезателки разясниха своето въздействие върху популяризирането на спорта в България. Те споделиха какво да чакаме от идния Мондиал. Можете да гледате цялото изявление във видеото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР