Симитли. Защо тези избори са важни за България? Защото чрез

...
Симитли. Защо тези избори са важни за България? Защото чрез
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Проф. Румен Гечев в Симитли: Трябват политики, с които да не се замитат интересите на малките страни в ЕС

Симитли. Защо тези избори са значими за България? Защото посредством тях ще защитим българските ползи. Личностите, които изпращаме в Европейски Съюз, би трябвало да могат да образуват политики в Европейски Съюз. Трябва да бъдат висококвалифицирани, с цел да се чува тяхната дума в Европа. Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на „ Българска социалистическа партия за България ” проф. Румен Гечев по време на среща с обществеността в Симитли, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . По думите му представителите на Българска социалистическа партия би трябвало да могат да работят с сътрудниците си от другите страни. „ Искаме решенията да са равнопоставени за всички страни членки, а вложенията да се разпределят на конкурсна основа ”, сподели още той. Гечев изясни, че от Българска социалистическа партия упорстват да се промени капиталовата политика на Европейски Съюз с преимущество за по-слабо развитите страни. „ В България влиза “дъждец от трохички ”, с което не сме съгласни. Българска социалистическа партия не е съгласна с развиването на две скорости на Европейски Съюз. Искаме да се организират политики, с които да не се замитат ползите на дребните страни, не желаеме да бъдем считани за втора употреба хора ”, безапелационен бе социалистът.
„ Добре е да си вършим площадите хубави, вашият в Симитли е доста прекрасен, само че единствено с площади не става. Хубаво е да има пътища, качествени пътища. Но въпросът тук е какви артикули се движат по тези пътища- от България към Европа или от Европа към България. Хубаво е да имаш пътища, само че е хубаво да имаш и промишленост, която да развива страната ”, заключи претендентът за евродепутат.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР