Въпреки че принцеса Кейт и принц Уилям са добре обучени

...
Въпреки че принцеса Кейт и принц Уилям са добре обучени
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън направи нахална забележка относно косопада на принц Уилям по време на кралското турне

Въпреки че принцеса Кейт и принц Уилям са добре подготвени да поддържат формалното лъчение в обществото, което множеството хора чакат от кралското семейство, те от време на време разрешават на своите пазете се и надникнете каква е персоналната динамичност сред бъдещите крал и кралица.

От мощно спортния им темперамент, който им надвива, когато понякога подхващат спортни действия, до момента в който са на публични задължения, до нахалните смешки, които си вършат за сметка на другия – кралските почитатели постоянно се любуват на моментите, когато двойката се оставя тяхната защита е свалена, до момента в който извършват служебните си отговорности.

Една изключително нахална забележка, направена от Кейт, сподели какъв брой близки са двойката и способността им да се нервират един различен по нехаен метод. Инцидентът се случи в Австралия през 2014 година, когато двойката беше на публично задгранично турне.

Те посетиха Кралското великденско шоу в Сидни на третия ден от визитата си и до момента в който гледаха по какъв начин подстригв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР