Силвия Кацарова, която прекара цялата карантина в Турция на гости

...
Силвия Кацарова, която прекара цялата карантина в Турция на гости
Коментари Харесай

Силвия Кацарова имала пророчески сънища

Силвия Кацарова, която прекара цялата карантина в Турция на посетители при сестра си, записа нова ария – „ Зов за обич “. Поп звездата направи телевизионната й премиера в „ Денят стартира “ с Георги Любенов.

„ Много симптоматично е заглавието – то отразява страстите от изключителното състояние и дългата изолираност. След тях всички ние се нуждаем от обич. Моята философия при избора на ария постоянно е била една и съща – първо би трябвало да ме грабне мелодията и по-късно текстът. Стане ли това знамение, тогава песента се трансформира в шлагер, показа известната певица. Автор на парчето е Гого Мелтиядов.

„ Коронавирусът блокира цялата музикална промишленост, доста е мъчно за музикантите, за хората във всички области на културата. Най-мъчно ми е за моя екип “, показа още певицата, която още веднъж излиза на сцената в Пловдив на 18 юни в летния спектакъл „ Бунарджика “ – при съществени ограничения, само че с боязън и наслада.

„ През тези месеци доста мислех за всичко това, което ни се случва – за това, което предизвикваме на планетата. Съсипваме майката Земя, която ни храни с обич. За благополучие, природата съумя краткотрайно да си отдъхне. В Бодрум демонстрираха, че са се появили розови делфини. Самата аз пък имах особени сънища – в затворения свят, в който живеехме. Те ми даваха вяра. Сънувах, че се връщам в България – по този начин и стана. С турските граничари го ударихме на лафче – нямаше джан джун човек. Българските ме посрещнаха с възгласи: „ Айде, бе, Кацарова, къде си, къде се губиш? “, описа още Силвия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР