Силви Вартан възнамерява да сложи край на кариерата си, сбогувайки

...
Силви Вартан възнамерява да сложи край на кариерата си, сбогувайки
Коментари Харесай

Силви Вартан обмисля прощален концерт и за българската си публика

Силви Вартан има намерение да постави завършек на кариерата си, сбогувайки се със сцената в края на годината. Кариерата на световноизвестната певица, родена в България започва преди 63 години в далечната 1961 година Вартан уточни, че последните й три концерта, са планувани за ноември.

 

„ Да, взех това решение. От няколко години го отсрочвам. Винаги съм правила всичко със пристрастеност, без да преброявам, просто от предпочитание и без да си задавам прекомерно доста въпроси. Защото надълбоко в себе си не обичам нещата, които свършват “, изповяда се Вартан в изявление за „ Пари

Мач “.

 

„ Вероятно това се дължи на неочакваното ми овакантяване на България на 7-годишна възраст. Изведнъж пораснах и оставих детството си на перона на гарата. Все още виждам по какъв начин баба ми и дядо ми, които обожавах, да тичат след влака. Това е рана, която в никакъв случай няма да зарасне. След това с помощта на кариерата ми на певица пътувах доста, бях водена от любознанието, от младостта си, желаех да отида на всички места. Непрекъснато се питах: „ Какво следва? Какъв е идващият план? Всичко се случи със скоростта на светлината, а също така, бързо се влюбих в един висок рус мъж със сини очи, който ми се струваше прелестен и който също беше артист.

Споделих цялата тази полуда с него и откривахме всичко дружно. Беше полуда “, споделя още певицата за напускането на България и любовта с иконата на френския рокендрол Джони Холидей.

Американският артист Тони Скоти, брачен партньор на Силви Вартан от 1984 година, показа пред „ Пари Мач “ за решението на брачната половинка си да се сбогува със сцената: „ Природата сама те кара да схванеш, че би трябвало да забавиш темпото “. „ Това е решение, което узряваше в продължение на месеци. През август Силви ще навърши 80 години. Тогава ще извърши най-известните си песни за финален път, с цел да благодари на почитателите, които са с нея към този момент 60 години. След концертите в Париж през ноември тя няма други проекти “, добави той.

 

Все още не е ясно дали звездата ще направи сетен концерт и в родината си. Досега Силви Вартан е правила няколко доста сполучливи спектакъла у нас. Според осведомени, тя е получила предложение и за тържествено прощаване с родната аудитория, само че към момента умува.

 

Певицата заяви, че е изготвила и наследството си. „ Оставих брачна половинка ми да ръководи всичко. Тъй като имаме идентични хрумвания по въпроса, аз му се поверявам “, показа още звездата. Сред евентуалните бенефициенти на имуществото й са двете й деца Давид Холидей, роден през 1966 година от първия й брак с Джони Холидей, и Дарина, осиновена през 1997 година в България от певицата и сегашния й брачен партньор.

Инфо: Уикенд

Тагове: Силви Вартан певица Джони Холидей Тони Скоти завещание прощален концерт сцена
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР