Силната германска армия е необходима като възпиращ фактор срещу руска

...
Силната германска армия е необходима като възпиращ фактор срещу руска
Коментари Харесай

Германия: Идеята на Путин за принудителен мир в Украйна няма да сработи

Силната немска войска е нужна като възпиращ фактор против съветска офанзива. Това съобщи в Токио канцлерът Олаф Шолц, представен от " Ройтерс ".

Той разкритикува съветския президент Владимир Путин, че се придържа към концепцията за " насилствен мир " в Украйна, който съгласно него няма да сработи.

Шолц уточни, че Германия се стреми да сътвори по-тесни връзки със страни, които споделят нейните полезности и открои Япония и Индия.

Деглобализацията не би трябвало да се трансформира в опрощение за протекционизъм, акцентира той, добавяйки, че световната търговия би трябвало да продължи да бъде свободна и обективна.
 За Германия няма табута за оръжията, нужни на Украйна
За Германия няма табута за оръжията, нужни на Украйна

Всеки ден е от голяма важност, припомня Аналена Бербок

Междувременно долната камара на немския парламент утвърди с преобладаващо болшинство петиция за поддръжка на Украйна, която поддържа доставката на въоръжение, в това число тежки оръжия , с цел да й помогне да отблъсне съветските офанзиви.

" Наред с необятната икономическа изолираност и изключването на Русия от интернационалните пазари, най-важното и дейно средство за прекъсване на съветската инвазия е да се ускори и форсира доставката на ефикасни въоръжение, в това число тежки оръжия ", се показва в петицията.

Документът беше подсилен както от трите партии в ръководещата коалиция, по този начин и от опозиционните консерватори, и беше признат с 586 гласа " за ", 100 " срещу " и 7 въздържали се.
 Шолц към Путин: Ти разрушаваш бъдещето на страната си
Шолц към Путин: Ти разрушаваш бъдещето на страната си

Путин имал имперско мислене от миналото
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР