Силна публицистика, виртуална реалност на открито, любопитни гости и включвания

...
Силна публицистика, виртуална реалност на открито, любопитни гости и включвания
Коментари Харесай

Всичко за избора на България на 11 юли – в специалното студио „Новият парламент“ и на всички bTV платформи

Силна журналистика, виртуална действителност навън, любопитни посетители и включвания онлайн от десетки горещи точки в страната и чужбина ще предложи bTV Media Group на феновете, слушателите и онлайн потребителите си в изборния 11 юли. Водещите на малкия екран с най-високо доверие у нас* ще беседват с авторитетни посетители, топексперти и анализатори както в 360-градусовото студио „ Новият парламент: Избираме още веднъж “, по този начин и пред постройката на Народното събрание.

Изборната конкуренция в ефира на bTV ще стартира в 7:00 с удълженото издание на „ Тази събота и неделя “, което ще се излъчва от две студиа. С живи връзки от три континента и от цялата страна Жени Марчева, Диана Любенова и Александра Кръстева ще наблюдават в действително време началото на изборния ден, а Мария Цънцарова ще се включва от изнесения сет пред Народното събрание. Сред гостите на bTV от 7:00 до 12:00 часа ще бъдат ярки публични персони, специалисти, интелектуалци, звезди от спорта и шоу бизнеса и така нататък

Предаването ще продължи до удължената обедна емисия на bTV Новините, която в границите на един час ще наблюдава всичко най-важно от началото на изборната неделя в другите точки на страната, в Европа и в Съединени американски щати.

В 14:00 и 15:00 часа феновете на bTV ще имат опция да се осведомят за събитията досега в две изключителни новинарски излъчвания, а тъкмо в 15:30 ч. ще стартира специфичното изборно студио „ Новият парламент: Избираме още веднъж “. Повече машини и повече секции в чужбина - ще повлияят ли новите правила на изборната интензивност? Кой ще прекрачи прага на Народното събрание този път? Ще се образува ли болшинство? Това са единствено част от въпросите, чиито отговори ще търсят водещите на многочасовия ефирен маратон с отворен край в лицето на Антон Хекимян, Светослав Иванов, Цветанка Ризова, Жени Марчева, Мария Цънцарова, Лиляна Боянова, Иван Георгиев и Денислав Борисов.

По традиция, екип от над 250 експерти, измежду които повече от 30 кореспонденти на bTV ще наблюдават вота от 17 точки в цялата страна, както и в близо 10 значими местоположения зад граница, а на фокус ще са машинното гласоподаване и честността на изборите. Кореспондентите на bTV в другите точки на света дават обещание срещи с българите, чийто избор би трябвало да бъде улеснен с увеличението на броя на изборните секции, а проверяващите кореспонденти още веднъж ще са по следите на новите схеми за търговия с избор и на сигнали за измами и нарушавания.

В продължение на повече от 8 часа топанализатори, изтъкнати политолози, социолози, публицисти и водачи на мнение ще бъдат събеседници на водещите Антон Хекимян, Цветанка Ризова и Светослав Иванов в 360-градусовото изборно студио, както и в специфичните изнесени студиа пред постройката на Народното събрание. Мария Цънцарова дава обещание значими срещи навън за феновете с най-интересните събеседници, а под надписа „ Съединението прави силата “, изборните резултати ще „ оживяват “ в същински образен театър, благодарение на последно потомство добавена действителност и с водещ Денислав Борисов. Точно в 20:00 часа, и във виртуалното студио на bTV Лиляна Боянова ще показа посредством новаторски 3D визуализации първите резултати от екзит пола на „ Алфа рисърч “ и „ Маркет Линкс “ в основните райони на страната. Водещият на bTV Новините Иван Георгиев ще наблюдава мненията в обществените мрежи, а след оповестяването на първите резултати - и вероятното систематизиране на депутатските места с парламентарния калкулатор в студиото.

Зрителите ще станат очевидци и на първите мнения на главните политически обединения, а нюзрумът на bTV по традиция ще продължи да отразява събитията и след края на изборния ден – с предаването на книжата в районните изборни комисии.

Освен в ефира на и, феновете, слушателите и потребителите ще проследят събитията в изборната неделя и на и на bTV Новините. Всички пред екраните могат да разясняват и задават въпроси към политиците на на нюзрума, а платформата ще събира сигнали за нередности и любопитни обстоятелства.

*По данни от експресно изследване на „ Маркет Линкс “ измежду 510 души на възраст 18-54, извършено през април 2021 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР