Силиконката Джулиана Гани честити рождения ден на любимия си Теодор

...
Силиконката Джулиана Гани честити рождения ден на любимия си Теодор
Коментари Харесай

Странна хрумка: Новият на Джулиана Гани я арестува върху тортата си

Силиконката Джулиана Гани честити рождения ден на обичания си Теодор Гецов с дарове от рекламодатели, които сподели в Instagram.

Не изключително идейни, само че по тази причина пък удачни за реклама - торта от известна сладкарница, на която са изваяни захарни фигури на Джулката и служителя на реда Тед.

"Честит рожден ден, обич моя! Със съдействието на торти *** в действителност няма да забравиш тази неповторима торта. Това съм аз - тази знойна русокоска, която е задържана от един мега секси служител на реда. Цялата торта съставлява полицейска значка или шапка по-скоро ", написа Джулката, представена от HotNews.bg.



Вчера Теди стана на 29 години, разясни силиконката и добави с благопожелание: "Много те обичам и ти поисквам живота ни да е като приказка. Освен доста прекрасен и сладостен, да е доста занимателен. Защото без веселба и възприятие за комизъм, животът не е същият. Обичам те! ".

Другият бартерен подарък, който Джулката направи на гаджето е подаръчен ваучер за СПА хотел. И тук русокоската направи продуктово позициониране в профила си в Инстаграм.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР