Сигурно сте чували, опитвали и тествали всякакви диети и тренировки,

...
Сигурно сте чували, опитвали и тествали всякакви диети и тренировки,
Коментари Харесай

Терапията с лед топи мазнините по тялото там, където искате

Сигурно сте чували, опитвали и тествали всевъзможни диети и тренировки, когато става въпрос за вталяване. Но чували ли сте в миналото за терапия с лед за намаляване? Да, ледена терапия! Когато човек желае да отслабне, всичко, което знаем и което се предлага, е топла вода, гореща йога и още няколко неща.

Използването на лед като лекуване е табу, само че повярвайте ни, че може да бъде в действителност потребно. Ще бъдете шокирани да разберете, че ледът се употребява за усмиряване на възпалено гърло в доста страни. Казват, че студът успокоява раздразнението и в същото време освежава гърлото ви.

Да забравим за възпалено гърло и да поговорим за обичаната ни тематика - загуба на тегло. Хората, които биха пробвали топлинни техники, сигурно би трябвало да се интересуват да знаят и за ледената терапия. А когато лятото е тук, какво по-приятно от това да охладите тялото си с лед.

Какво съставлява лечението с лед

Много изследвания демонстрират, че използването на лед върху избрани елементи на тялото може да ви помогне да изгорите мазнините в тази област. Твърди се, че ледената терапия е доста ефикасна за подсилване на кожните тъкани. След процедурата тялото ви да се усеща по този начин, както се усеща след студена вана.

Как работи лечението с лед за намаляване

 Терапията с лед

Терапията с лед работи върху областите на тялото, които са увиснали, с цел да ги направи стегнати. Ледената терапия:

- повдига увисналата кожа;

- стяга тъканите;

- детоксикира тялото;

- усъвършенства целулита;

- оказва помощ да отслабнете единствено за няколко сесии.

Когато се комбинира с вярна диета и извършения, ледената терапия може да направи чудеса, като ви помогне да загубите нежеланите килограми. Тази процедура придобива известност в Мексико към 2000-та година и към момента се употребява като масажна техника.

Как се ползва ледена терапия

Различни способи като торбички с лед, замразени опаковки с гелове и доста други способи се употребяват за нанасяне на лед върху избрани зони, откъдето желаете да изгаряте мазнини. Просто поставете няколко кубчета лед в плик за заледяване с цип и пробвайте ледената терапия вкъщи. Можете просто да увиете кубчетата лед в забрадка и да я приложите върху нужната зона.

Важно за ледената терапия

В Съединени американски щати и Европа има центрове за терапия с лед, където, първо, почистват кожата ви с глина, тъй че притокът на кръв в тази област да се усили, което прави процеса по-ефективен.

Няма данни за странични резултати от тази терапия.

Ледената терапия е подобаваща и за дами на възраст над 40 години, които са изгубили сбитост на седалището, гърдите и корема.

Различни типове лед

Има доста типове лед, в това число лед, съдържащ масло и натурални билки, които са ефикасни при загуба на тегло. Различните типове лед имат друго равнище на успеваемост.

Как се прави ледотерапия вкъщи

 Ледотерапия

Може да се употребява и елементарен лед, до момента в който си вършиме у дома ледената терапия. Можете да добавите няколко неща, изброени по-долу, с цел да извършите лечението по-ефективна.

Съставки:

2-3 с.л. хвощ

шепа листенца розмарин

3 супени лъжици кафе

зелен чай

1/2 литър вода

Начин на подготвяне: Сварете всички съставки във вода за 15 минути. Оставете да се охлади до стайна температура. Изсипете във форми за лед и замразете. Не поставяйте леда непосредствено върху кожата си. Увийте го в забрадка или плик.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР