Сигурно поне веднъж сте чували, че ако всяка сутрин пиете

...
Сигурно поне веднъж сте чували, че ако всяка сутрин пиете
Коментари Харесай

Забравете за водата с лимон! Ето коя е сместа за лесно отслабване

Сигурно най-малко един път сте чували, че в случай че всяка заран пиете на гладно вода с лимонен сок, ще пречистите организма си и ще се освободите по-лесно от непотребното тегло. Вече има още една рецепта със същия позитивен резултат.

Ако желаете да изпробвате нова примес, която също да спомага за детоксикацията и усилването на метаболизма, смесете сок от грейпфрут с топла вода. Към този микс прибавете и щипка розмарин.

За да подейства, нужно е да пиете сместа на празен корем, а най-добре е заран, малко след ставане.

Грейпфрутът е вторият най-богат откъм витамин С плод след лимона и затова е хубаво да си хапваме от него постоянно, когато се борим с непотребните килограми.

Според специалистите е нужно да пиете от тази примес 12 поредни дни, след което да се храните както нормално, с цел да отслабнете с сред 4-5 кг.

 грейпфрут

По чаша сок от грейпфрут дневно ще ви помогне да поддържате здравословни равнища на кръвната захар.

В проучване, извършено предходната година, доброволци са понижили показателя на телесната си маса със 7% и очевидно се вталили, откакто 2 седмици всеки ден пиели прясно изцеден сок от грейпфрут.

Запомнете единствено, че в случай че приемате медикаменти, не е хубаво да сте на строга диета, в това число и да пиете постоянно от тази напитка, тъй като това може да повлияе негативно на лекуването ви.

Консумацията на грейпфрут може да забави разграждането на лекарства като Виагра да вземем за пример, по тази причина преди да започнете режима, наложително се консултирайте с доктор.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР