Сигурно не веднъж сте чували опитни градинари да споделят, че

...
Сигурно не веднъж сте чували опитни градинари да споделят, че
Коментари Харесай

Ако искате да прогоните листните въшки, засадете ЛУК

Сигурно не един път сте чували опитни градинари да споделят, че прогонването на вредителите може да стане по извънредно елементарен метод, без да се постанова да прибягвате до каквито й да е било средства – химически разтвори или натурални артикули.

Знаете ли, че растенията могат да си оказват помощ взаимно против неприятелите. Те също са способни да си пазят сянка и по този начин да не разрешават на влагата да се изпарява от почвата.
 Жена напръска зеленчуците с мляко и йод, вижте какво се случи Жена напръска зеленчуците с мляко и йод, вижте какво се случи
Никой не е обожател на листните въшки. Те са като злина за всяка една градина. Можете да се спасите от тях, като си послужите с химич...

Ако сте решили да отглеждате чушки в градината си, засадете ги в непосредствена непосредственост до краставици. Чушките ще хвърлят сянка над краставиците и ще ги опазят свежи дълготрайно време.

Лукът и чесънът също са доста положителни съседи. Техният аромат е в положение да прогони голям брой неприятели, включително листните въшки.

Копърът, да вземем за пример, има способността да притегля положителни инсекти. Те, на собствен ред, прогонват неприятните и по този метод способстват за по-благоприятното развиване на растенията.

Разбира се, в случай че не ви се занимава да отглеждате лук в своята градина, то постоянно можете да приготвите домакински разтвор против листни въшки и да се отървете от тях непрестанно.
 Ефективни предписания от моята баба против листни въшки Ефективни предписания от моята баба против листни въшки
Листните въшки са постоянно срещан и твърдоглав проблем. Ако не предприемете нещо в точния момент, прекомерно евентуално е да загубите растенията си. Сигурен...

Не ви съветваме да прибягвате до тези химически разтвори, които можете да закупите от профилираните магазини. Те са рискови за здравето и плодовете на растенията няма да са екологично чисти и лишени от пестициди.

Засадете лук в градината си и наблюдавайте по какъв начин листните въшки ще бъдат отблъснати за негативно малко време!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР