Сигурно, има моменти, в които се питате как да се

...
Сигурно, има моменти, в които се питате как да се
Коментари Харесай

Стига с тази негативна енергия!

Сигурно, има моменти, в които се питате по какъв начин да се съхраните, когато сте заобиколени от целия този скептицизъм. Как да не се превърнете в отрицателен човек, когато към вас е цялостно с такива.

Истината е, че колкото и да се пазите, така наречен енергийни вампири могат за негативно време да навредят на мисленето, страстите и душeвността ви. И въпреки всичко, не би трябвало да позволявате да ви заразят с негативизма си.

Следващите редове, може би, ще ви оказват помощ да се предпазите от него.

1.Не си длъжна на никого и не можеш да се харесаш на всички
Научи се да угаждаш първо на себе си, а след това на другите. Не затормозявай съзнанието си с хора, които търсят спор с теб, държат се жестоко и надменно. Те самите са такива. Тяхното мнение не е от голяма важност. Примири се с обстоятелството, че не всеки те харесва, както и ти не харесваш всички. Съхрани силата си за обичаните си хора, непотребните нямат право на вниманието ти.

2.Знай, че не би трябвало да отваряш вратата на всеки
Внимавай, тъй като хората идват и си отиват, въпросът е какво носят със себе си. Ще създадат ли душата ти по-красива или ще я омърсят? Не позволявай на другите да се възползват от добрината и гостоприемството ти. Трябва да се научиш да казваш „ НЕ “ и да го заявяваш твърдо, без съмнение.

3.Не обръщай внимание
Научи се да игнорираш и да се дистанцираш от всичко, което ти вреди. Щом нещо не ти харесва, престани да го правиш. Ако някое място не те устройва, махни се от там. Ако нечия компания те напряга, за какво още си в нея? Ти не си безстопанствен отдушник, изключително на песимисти и хора, които единствено натоварват. Знай своя предел и не позволявай на никого да го прескача.

4.Повярвай в природата
Ако си човек с положителна настройка, природата ще бъде основен детайл в релаксацията ти. Разхождай се на чист въздух, прави йога, медитирай на открито, научи се да почиваш пълноценно, без непотребни спънки. Така, ще се заредиш с още повече сила, която ще ти бъде от изгода в битката с енергийните вампири. Не се поддавай на гнева и не позволявай на никого да скапе настроението ти.

5.Поемай отговорност
Разбира се, единствено за себе си – личните си усеща, реакции, думи и дейности. Непрестанно ще се сблъскваш с хора, които ориста ти праща, с цел да те научи на нещо. Често, уроците ще бъдат мъчителни, само че и потребни. Отговорността за постъпките в тези обстановки е напълно твоя. Когато се справяш по собствен личен метод, ще откриеш баланс и ще се помириш със себе си. Пътят към щастието е посипан с тръни, само че когато минеш сама през тях, то ще бъде цялостно.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР