Сигурни сме, че и вие, както всички останали, държите изключително

...
Сигурни сме, че и вие, както всички останали, държите изключително
Коментари Харесай

Ще имате двойна реколта от пипер, ако ...

Сигурни сме, че и вие, както всички останали, държите извънредно доста на това върху трапезата си да сервирате колкото се може по-полезни и лишени от пестициди чушки. За да се случи това обаче е нужно самите вие да се занимавате с развъждането на този зарзават, написа Actualno.com. В противоположен случай никой не е в положение да ви потвърди дали в действителност е по този начин.

Знаем, че градинарството не е лека задача, само че пък крайният резултат оправдава вложените време, старания и труд. Сигурни сме, че измежду вас има както начинаещи градинари, по този начин и такива, които отдавна се занимават с това. Решихме да селектираме най-полезната информация, обвързвана с развъждането на пипера и сме сигурни, че в случай че се вслушате в препоръките, то тази година реколтата ще е двойна.

Какво да знаем при развъждането на пипер?

Ако желаете в действителност богата годишна продукция, би трябвало да спазвате няколко простички правила. Едно от основните неща за богат рандеман е самата почва . Чушките обичат богатата черноземна почва. Там се усещат най-добре и изрично ще ви се отблагодарят с изобилен плод.

Температурата е идващият фактор, на който е нужно да обърнете внимание. Помнете, че на това растение не му въздействат добре внезапните промени в температурата. Това в действителност е и една от аргументите доста хора да избират развъждането да се случва в парници.

Влажността на почвата е с фундаментално значение за богатата годишна продукция. Трябва да ги поливате постоянно, като внимавате водата да не е прекомерно студена. Ако пък прекомерно постоянно ги поливате, рискувате развиване на паразити по растенията.

Торенето е идващото, за което да помислите, в случай че задачата ви е двойно по-висока годишна продукция. Заложете на естествената тор и 3 – 4 пъти през сезона подхранвайте растенията с нея. За да дават доста плод, можете на всеки две седмици да изсипвате по супена лъжица пепел към корена и по-късно да я смесвате с почвата.

Спазвайте тези правила и ви подсигуряваме, че тази година ще имате толкоз доста пипер, че самите вие няма да повярвате по какъв начин е допустимо това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР