Сигурна съм, че повечето от днешните коментиращи заседанието на не

...
Сигурна съм, че повечето от днешните коментиращи заседанието на не
Коментари Харесай

Журналист: Хаджигенов беше по-нисък от тревата пред Гешев

Сигурна съм, че множеството от днешните коментиращи съвещанието на не са си създали труда да го изгледат цялото. Направете го! Това написа във " Facebook " журналистът и анализатор Виктория Георгиева във връзка вчерашното чуване на основния прокурор Иван Гешев в правната комисия на Народното събрание.

Главният прокурор Иван Гешев очевидно изненада неподготвени депутатите, като пристигна на съвещанието на парламентарната правна комисия на благосклонност. Заседанието, чиято съществена тематика трябваше да е полицейското принуждение, в действителност се трансформира в преподаване от страна на Гешев на ненаучения материал на останалите да повтарят класа. И да, Гешев изглеждаше отегчен, само че по какъв начин да е другояче, когато непредпазливо влезе в тази роля.
 Явор Дачков: От чуването на Гешев стана ясно, че е много по-добър правист от Хаджигенов Явор Дачков: От чуването на Гешев стана ясно, че е много по-добър правист от Хаджигенов
От Facebook профила на журналистът Явор Дачков във Facebook: От чуването на Гешев пред правната комисия излиза наяве, че основният прок...

Още по-смешното беше, че както загатна даже, очевидно членовете на правната комисия не познаваха дори дневния ред, който сами са приели, тъй като се надпреварваха да скачат от тематика в тематика, и то в случай, че те въпросните тематики не участват в него. На единия фантазията му била да е основен прокурор, на другия еди какво си, третата се оплете в личните си мисли и думи, четвъртия гледаше мъдро, очевидно неразбиращ материята. Спокойният, умереният и увереният беше Иван Гешев.Оказа се, че най-гласовитият народен представител, а точно, не знае кой съд гледа делото „ Сарафово ”, след това зададе въпрос за някакъв...температурен охладител (да, вярно сте прочели, толкоз " фундаментални " въпроси се обсъждаха на заседанието), който вълнуваше единствено него. Възмутен, че му бе направена забележка от негови сътрудници в комисията, демонстративно се фръцна и си потегли афектиран, показвайки безусловно пренебрежение към всички присъстващи в залата. Както означи и Иван Гешев - въпрос на образование. Защото тъкмо този " потенциал " Хаджигенов, не месеци, а години скачаше доста самоуверено против Гешев в обществените мрежи, щеше да му опише играта, да го разкатае, да смъква с павета " каскета ", единствено да го види! Е, видя го! И беше по-нисък от тревата, по-жалък от нормално и по-будещ страдание от всеки различен път. Муньото, за чиито издънки се носят митове от клиентите му, което е най-сериозната препоръка за компетентността му.

На множеството от останалите също гласовете им колкото да се чуваха, само че се скъсаха да любезничат: „ Благодаря, доста Ви благодаря, господин Главен прокурор ”, „ Простете, господин Главен прокурор ”, „ Извинявам се, мога ли да попитам? ”. А най-нелепото беше, че множеството присъстващи задаваха въпроси, които посочваха явното им непознаване на законите и Конституцията.

Пълен цирк, умишлено провокиран от някои екземпляри, които за следващ път тотално дискредитираха както себе си, по този начин и институцията Народно събрание, а най-много гласоподавателите, които би трябвало да съставляват.



Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР