Швейцарският град Женева се опитва да привлече туристите обратно, като

...
Швейцарският град Женева се опитва да привлече туристите обратно, като
Коментари Харесай

Женева раздава по 180 лв. на туристите

Швейцарският град Женева се пробва да притегли туристите назад, като им дава по 100 швейцарски франка за джобни разноски, заяви Independent.

На посетителите ще бъде предоставена авансово заредена подаръчна карта, която може да се употребява в редица хотели, заведения за хранене, кафенета, питейни заведения и за други действия в града.

За да получат картата, гостите би трябвало да отседнат за най-малко две нощувки в хотел.

Парите могат да бъдат изразходвани с повече от 100 партньорски компании, в това число петзвездни хотели като Mandarin Oriental Genève и Four Seasons Hôtel des Bergues, както и 56 други хотели. Има 66 бара и заведения за хранене, където картата също може да се употребява

Разнообразие от атракции също одобряват картата, като обиколка с шоколадови локални аромати; Музеят на далекоизточното изкуство и Genève-Plage, огромен открит басейн, ситуиран на брега на Женевското езеро.

Картата-подарък в Женева е годна до 31 декември 2020 година и се дава на туристите при настаняване в хотела им като за една стая се дава една карта.

Сумата на ваучера не може да бъде конвертирана в пари и неизползваната сума няма да бъде възобновена, като предизвиква посетителите да я изразходват, като се възползват оптимално от града.

Това не е единствената дестинация, която слага нови начинания за привличане на гости след световното прекъсване на туризма по време на пандемията на ковид.

На Канарските острови неотдавна започнаха да оферират на туристите безвъзмездна застраховка, покриваща произшествия на ковид, свързани в опит да успокои летовниците.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР