Швейцарските военновъздушни сили (Schweizer Luftwaffe) придружиха самолета Ил-96 от специалния

...
Швейцарските военновъздушни сили (Schweizer Luftwaffe) придружиха самолета Ил-96 от специалния
Коментари Харесай

Швейцария: Осигурихме стандартен екскорт на самолета на Путин

Швейцарските военновъздушни сили (Schweizer Luftwaffe) придружиха самолета Ил-96 от специфичния летателен отряд " Россия ", летящ в понеделник от Москва до Марсилия.

На борда на машината са се намирали прессекретарят на Путин Дмитрий Песков и неговият основен консултант Юрий Ушаков, по този начин и публицисти, които са упълномощени към Кремъл.

" Изтребители F / A-18 ескортираха държавен аероплан като част от постоянни патрули на въздушното пространство ", съобщи за ТАСС представителят на швейцарската войска на Делфин Алман.

В понеделник самолетът на СЛО " Россия ", транспортиращ членове на съветската делегация до Марсилия за договаряния сред президентите на Руската федерация и Франция, влезе в швейцарското въздушно пространство.

След това два изтребителя излетяха и известно време ескортираха съветски цивилен аероплан на височина 10,6 км. Швейцарските изтребители бяха от двете му страни. Изтребителите, поредно доближили крилата на самолета на няколко метра, а по-късно, като го придружиха до границата с Франция, се отдръпнаха.

Путин дефинира като " почетен конвой " съпровождането на съветския аероплан от швейцарски изтребители. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР