Шведският депутат Магнус Якобсон е предложил правителството на САЩ, Сърбия

...
Шведският депутат Магнус Якобсон е предложил правителството на САЩ, Сърбия
Коментари Харесай

Предлагат САЩ, Сърбия и Косово за Нобелова награда за мир

Шведският народен представител Магнус Якобсон е предложил държавното управление на Съединени американски щати, Сърбия и Косово за Нобелова премия за мир поради съглашението за нормализиране на икономическите връзки, подписано във Вашингтон на 4 септември, съобщи ТАСС. Това е съобщил през днешния ден шведския политик в профила си в Туитър, прилагайки формалното заявление.

" Аз предложих държавното управление на Съединени американски щати, Косово и Сърбия за приемане на Нобелова премия за мир поради взаимната им работа в името на мира и икономическото развиване в границите на съглашението за съдействие, подписано в Белия дом ", е написал шведският народен представител.

На 4 септември сръбският президент Александър Вучич и министър председателят на Косово Авдулах Хоти подписаха с посредничеството на американския президент Доналд Тръмп в Овалния кабинет на Белия дом съглашение за нормализиране на икономическите връзки.

Според медийни информации съглашението планува в частност вложения в размер на 13 милиарда $ в взаимни планове, в това число инфраструктурни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР