Шведският beauty-tech новатор представи списък с топ предложения за подаръчни

...
Шведският beauty-tech новатор представи списък с топ предложения за подаръчни
Коментари Харесай

Коледен гид за подаръци от Форео


Шведският beauty-tech модернист показа лист с топ оферти за подаръчни сетове за този коледен сезон, включващи skin-tech артикули срещу бръчки, акне, сухота и сензитивност на кожата, които ще я създадат блестяща тъкмо в точния момент за празниците -

Тазгодишният подаръчен гид на ще изненада с коледни подаръчни комплекти на марката с 40% отстъпка. Те могат да бъдат закупени от, където съчетано с настоящото Black Friday понижение от 30% до 27 ноември, офертите  стават още по-изкусителни. Коледните сетове на FOREO и продуктовите понижения са разнородни и измежду тях сигурно може да откриете идеалния подарък за всеки от вашия лист с „ положителни деца “. В края на краищата не е елементарно да се измислят нови и изобретателни хрумвания за дарове всяка година. Вместо да се обикаляте в последния миг, с цел да вземете нещо за всички, които обичате, отделете малко време, с цел да планирате авансово.
-->
„ Празничният сезон е времето от годината, когато хората търсят нови и истински хрумвания за дарове, с цел да изненадат своите близки. Въпреки че намирането на тези съвършени дарове за вашите другари и семейство постоянно е предизвикателна задача, на фона на финансовите компликации, пред които е изправен целият свят, може да се наложи да проявим спомагателна креативност тази година. Ето за какво FOREO сътвори специфични подаръчни комплекти в разнообразни разновидности, подобаващи за всеки бюджет, които обезпечено ще ви трансфорат в обичания на всички Дядо Коледа тази година “, изясни Борис Трупчевич, основен изпълнителен шеф на FOREO.

Независимо дали търсите ентусиазъм или разполагате с стеснен бюджет и желаете да спестите малко пари, подаръчният гид на FOREO ще ви помогне тази Коледа. Шведският бранд предлага няколко подаръчни комплекта, от които да избирате, включващи най-желаните устройства за хубост на марката на понижени цени.

1) НАЙ-ДОБРИЯТ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ПОД 150 ЛЕВА

Цена: 193,60 лева; отстъпка от 31%

Актуална цена с отстъпка Black Friday в notino.bg: 135.52 лв.

е комфортен за пътешестване персонален треньор по грижа за кожата. Това интелигентно, плътно 2-в-1 устройство за разчистване на разположение е проектирано да обезпечи изчерпателен разбор на положението на кожата в разнообразни лицеви квадранти. Използвайки събраните данни в действително време, приложението FOREO основава персонализирана рутина за разчистване.

За вероятни най-хубави резултати LUNA™ play smart 2 може да се употребява с богата на антиоксиданти. При контакт с вода кремообразната конструкция се трансформира в деликатни мехурчета, с цел да в профил нежно замърсяванията от дълбоките пори за незабавно блестяща, чиста и свежа кожа.

2) НАЙ-ДОБРИЯТ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ПОД 250 ЛЕВА



Цена: 311 лева; отстъпка от 29%

Актуална цена с отстъпка Black Friday в notino.bg до 27.11: 217.70 лв.

Този супергеройски коледен комплект на FOREO включва мощната двойка: устройството със синя LED светлина за лекуване на акне и две опаковки съсредоточен гел срещу петна.

Безопасно и елементарно за приложимост в комфорта на вашия дом, ESPADA™ е професионално устройство за лекуване на акне със синя LED светлина, основано от ултра-хигиеничен медицински силикон. Синята светлина предлага изцяло безболезнено и неинвазивно лекуване за дейно заличаване на бактериите, причиняващи акне, понижаване на възпалението и попречване на бъдещи пробиви. В допълнение, дълбокият масаж с T-Sonic™ пулсации усъвършенства микроциркулацията и форсира процеса на излекуване на повредената кожна област за реализиране на безупречна кожа за дълго време.

Устройството ESPADA™ се комбинира най-добре с съсредоточения гел срещу петна. Формулиран с мощна доза от 2% салицилова киселина, хамамелис, ниацинамид, масло от чаено дърво, пантенол и лактобионова киселина, той се оправя със съществуващите петна и предотвратява бъдещи възпаления, като в същото време не предизвиква несъразмерното изсушаване и лющене на кожата.

3) НАЙ-ДОБРИЯТ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ПОД 350 ЛЕВА

Цена: 487 лева; отстъпка от 36%

Актуална цена с отстъпка Black Friday в notino.bg до 27.11: 340.90 лв.

Този първокачествен комплект включва изключителна селекция от премиум устройства за грижа за кожата FOREO и чиста козметика за разчистване на порите и надълбоко вливане на подхранващи дейни съставки, повишаващи блясъка на кожата. Ултра-хигиеничната силиконова, двустранна глава на е подобаваща за всички видове кожа и е клинично потвърдено, че отстранява 99,5% от замърсяванията единствено за една минута, с алтернатива за 30-секунден режим на увеличаване на блясъка. Почистването на лицето с LUNA™ mini 3  е съвършена подготовка преди използването на СПА масажора, който форсира резултата на маските за лице, подкрепя хиперинфузията на дейните им съставки по-дълбоко под повърхността на кожата. Едновременно с това уредът прави лек масаж на лицето с емблематичните T-Sonic™ пулсации на марката, редуцира признаците на стареене, озарява и подкрепя образуването на колаген.

UFO™ mini 2 е клинично потвърдено, че покачва равнищата на мокрота на кожата със 126% единствено за 90 секунди и доста понижава появяването на бръчки единствено за седем дни.

Подаръчният комплект включва и деликатна почистваща микропяна за нежно премахване на замърсяванията от порите И великолепно чиста кожа, подготвена за с  витамин Е и дестилат от перли, задействана с UFO™. Този необикновен коледен подаръчен комплект ще съживи кожата ви и ще я накара да засияе.

4) НАЙ-ДОБРИЯТ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ПОД 450 ЛЕВА

Цена: 584,80 лева; отстъпка от 38%

Актуална цена с отстъпка Black Friday в notino.bg до 27.11: 409.36 лв.

Спестете оптимално, до момента в който упражнявате 65+ лицеви мускула и постигате неотложно забележими резултати с и проводящия серум. BEAR на FOREO е първото в света здравно микротоково устройство, позволено от FDA, с анти-шокова система™, за което е клинично потвърдено, че доста усъвършенства дълбоките бръчки и фините линии, както и покачва стегнатостта и еластичността на кожата единствено за една седмица. Това го прави освен най-безопасното, само че и най-ефективното устройство за лице с микроток на пазара. Ако желаете минилифтинг на лицето и шията в уюта на дома си, BEAR™ mini е точният избор.

, което също е част от този страховит коледен комплект, е смарт устройството за цялото лице, което ще вдигне вашата рутина за подмладяване на ново равнище. Интелигентното маскиращо устройство на FOREO форсира резултата на маските за лице, подкрепя хиперинфузията на дейните им съставки по-дълбоко под повърхността на кожата. Едновременно с това уредът прави лек масаж на лицето с емблематичните T-Sonic™ пулсации на марката, редуцира признаците на стареене, озарява и подкрепя образуването на колаген. В комбиниране с озаряващата маска, UFO™ mini 2 неотложно ще възвърне здравословния натурален искра на кожата ви.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР