Шведският автомобилен производител разкри кога официално ще представи новия си

...
Шведският автомобилен производител разкри кога официално ще представи новия си
Коментари Харесай

Вижте как ще изглежда новото, най-голямо и най-сигурно Volvo

Шведският авто производител разкри по кое време публично ще показа новия си водещ електромобил. Изпълнителният шеф на Volvo Джим Роуън удостовери, че наследникът на XC90 ще се споделя EX90. Новото задвижвано от акумулатори SUV ще бъде показано обществено на 9 ноември, тази година.

До момента е известно, че 2024 Volvo EX90 ще получи напълно електрическо задвижване, усъвършенствани датчици за самостоятелно ръководство (в това число камери, радари и lidar) и комплициран програмен продукт като стандарт. Всичко това ще направи новостта най-безопасната измежду актуалните модели на Volvo.

Без да чака формалния дебют на новия шведски електромобил, самостоятелният художник на CarScoops Джош Бърнс разкри първите рендери на идния екологичен SUV. Може да се смята за много точна, тъй като при основаването на тази визуализация дизайнерът е разчитал на формалните патентни изображения на автомобила.

От изображението се вижда, че новото SUV получава тясна предна решетка с шарка от отвесни ламели и логото на марката в центъра, истинска оптика с Т-образен светлинен автограф, солидна предна ризница и изразени арки на колелата.

Повече детайлности за новия електрически флагман на Volvo ще бъдат разкрити по време на формалния му дебют. Вече е известно, че електромобил ще може да наблюдава умората на лидера. Системата ще предизвести за проблем със специфичен звуков сигнал, а в случай че лидерът не реагира, сама безвредно ще спре колата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР