Шведът Ралф Сундберг, който ритна в главата камериерка в хотел

...
Шведът Ралф Сундберг, който ритна в главата камериерка в хотел
Коментари Харесай

Председателят на Районния съд в Несебър: Ралф Сундберг получи максимална присъда

Шведът Ралф Сундберг, който ритна в главата камериерка в хотел в курорта "Слънчев бряг ", получи съгласно Наказателния кодекс оптималната присъда.

Това сподели на конференция ръководителят на Районния съд в Несебър Евгени Узунов. Той посочи, че чужденецът до тогава не е бил осъждан и се освобождава от наказателна отговорност по член 78а. Извънредният брифинг в Несебър е бил призован, откакто основният прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила дефинира присъдата като унизителна, както за потърпевшата българка по този начин и за нашето правораздаване, а водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила изиска да научи името на съдията по въпросното дело.

Санкцията планувана от законодателя е от 1000 до 5000 лв.. В рамките на посочените в закона граници на наказването, правосъдната инстанция е определила и наложила наказване от 4 500 лв., което се приближава до оптималния размер на законово откритата горна граница, показаха от съда в Несебър.

Изпратих SMS на Корнелия Нинова с името на съдийката, само че няма да слизам на равнището на политиците с коментар по такива условия, съобщи Евгени Узунов. Той сподели, че арбитър по делото е била Йорданка Майска-Иванова. Тя имала 20 годишен стаж и била извънредно умел арбитър. Евгени Узунов акцентира, че решението на Районния съд в Несебър кореспондира изцяло с българското законодателство и е изцяло законосъобразно. Присъединявам се към думите на основния прокурор и бих подкрепил законодателна смяна, добави Узунов, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР