Шумният 10-дневен съдебен процес за насилие срещу легендата на Манчестър

...
Шумният 10-дневен съдебен процес за насилие срещу легендата на Манчестър
Коментари Харесай

Бившата на Гигс го обвини, че й кръшкал с 12 жени

Шумният 10-дневен правосъден развой за принуждение против легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс продължава да се вихри с цялостна мощ. 36-годишната Кейт Гревил, с която някогашният футболист имаше връзка 6 година, го упрекна, че й кръшкал с 12 дами.

Красавицата направила откритието в нощта, когато Гигс я блъснал с глава в лицето и бил задържан. Пред правосъдните заседатели Кейт се разплака, до момента в който разказваше, че да бъде затворена с Райън по време на локдауна било " жив пъкъл ". В този интервал той станал по-агресивен и сърдит.

" Това беше ужасяващо време за мен. Открих, че ми е изневерявал през последните шест години с 10 или 12 дами. Постоянно откривах нещо, само че го пазех за себе си, виждах гадости в айпада му ", показа Гревил.

Бившият национал и селекционер на Уелс отхвърли всички обвинявания, че е посягал на Гревил и направлявал живота й сред август 2017 година и ноември 2020 година По време на бурното им общуване в дома му за 17,7 млн. лири той забранил на Кейт да се вижда с околните си, блъснал сестра й Eма и тя получавала паникатаки.

Попитана от юрист Крис Доу, който е защитавал куп звезди, за какво не се е прибрала при родителите си, Гревил призна през сълзи: " Исках да остана с Райън, тъй като живеех в затворен кръг - той ме караше да се усещам несигурна и ми обещаваше света. Глупаво е, само че когато той ми обещаваше да не го прави още веднъж, аз се връщах при него ".

Кейт разкрива още, че е излъгала Гигс, че има ракови кафези, открити в цитонамазката й, тъй че " да не й се постанова да прави секс с него ". " Не го правех постоянно и въодушевено, а той ми изпращаше фотоси на сексиграчки ", показа англичанката, която има бебе на 3 месеца от новия си сътрудник.

Доу акцентира пред съда, че в този интервал тя е споделяла радостни клипчета в Инстаграм и Тик-Ток с присъединяване на Гигс, а също така той я е завел на почивки в Малта, Ибиса, Гърция, Португалия и на ски.

Гигс, който е застрашен от 5 години затвор, в случай че бъде приет за отговорен, се забърка в скандал и през 2011-а. Тогава стана ясно, че 8 година е имал връзка с Наташа Лийвър, брачната половинка на брат му Родри Гигс. В това време крилото бе женен за детската си обич Стейси, от която са двете му деца.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР