Шумен. Председателят и зам.-председателят на ПП Републиканци за България“ Цветан

...
Шумен. Председателят и зам.-председателят на ПП Републиканци за България“ Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов и Павел Вълнев: Демократично мислещите хора ще изберат Републиканци за България

Шумен. Председателят и зам.-председателят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов и Павел Вълнев се срещнаха с представители от локалната конструкция и претенденти за народни представители от Шумен. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия " Републиканци за България " .
Според Цветанов страната ни има извънредно огромни усложнения, защото липсва държавно ръководство. „ Нямаме страна и държавно ръководство, което да взема решение и да консолидира обществото, с цел да излезем по-бързо от пандемията. Разходите, които се вършат всекидневно, не кореспондират на признатия бюджет и не минават през Народното събрание за утвърждение. През последната една година нямаме нито един извършен Консултативен съвет по национална сигурност, това значи, че имаме голям недостиг в нарушената връзка сред институциите “, уточни ръководителят на партията.
Той изрази убеденост, че демократично мислещите жители в Шуменска област ще предпочетат избора на национални локални представители, които са
директно свързани с района и могат да защитят публичния интерес на жителите от региона.
„ Не мога да допускам, че хора, които мачкаха и дерибействаха в цялата Шуменска област за сметка на политическата партия, към която принадлежаха тогава, в този момент съставляват партия, към която аз принадлежах. Хората повярваха в тази партия, тъй като ние бяхме смяна на статуквото на този феодализъм. Смятате ли, че това е обикновено, това не е ли замяна на доверието на хората, които са повярвали в една групировка. Смятате ли, че това е обикновено, това не е ли замяна на доверието на хората, които са повярвали в една групировка.
Ние не сме предали ГЕРБ. Тези, които ръководят сега ГЕРБ, предадоха идеята и силата, която имахме, с цел да обикаляме и да градим
структури в страната “, съобщи Цветанов и очерта целите на републиканците. Върховенство на закона, електронно ръководство, развито земеделие, мощни и работещи институции и парламент, мъдро ръководство и по-малко послушни хора са основните моменти в управническата стратегия, които републиканците имат намерение да осъществят.

Впечатления от многочислените си срещи по време на акцията в страната изрази и зам.-председателят на партията Павел Вълнев, който ги заключи по този начин: „ Нямаме страна, имаме една територията наречена България. Нямаме работещи институции и парламент. Управлява се с репресивни способи, народът е отчаян и не има вяра на нищо. В изискванията на пандемия се раздават едни пари от една джипка “, сподели той и планува всеобщи банкрути на дребния и междинния бизнес, поради пандемията и обстановката, в която са сложени.

По време на изнесената конференция, пред офиса на републиканците, лидерът на листата за Шумен Любомир Любомиров прикани за обединяване.
„ Трябва да се съединим, с цел да можем да обединим България и напъните си за излизане от рецесията, в която сме сега. Обединени ще имаме опция да създадем главните стъпки, с които да променим статуквото, което сега ни ръководи и основава съмнение в българския гласоподавател към политическата обстановка. Стабилността на страната би трябвало да бъде сложена в ръцете на хората. Републиканци за България ще бъде партията на народа “, сподели Любомиров.

Сред главните цели в управническата стратегия на „ Републиканци за България “ са незабавни промени във всички сфери, поддръжка за засегнатия от пандемията туризъм, основаването на общ проект за развиване и стимулиране на дребния и междинния бизнес, опазване на плоския налог, улеснен достъп до европейско финансиране, основаване на безлихвени хъбове, поддръжка за активността на самонаетите лица – фрийлансърите и работещите от у дома.

Цветан Цветанов и Павел Вълнев приканиха хората да преодолеят страха си, с цел да създадат своя осведомен избор за страна с правила, на 4 април 2021г., с бюлетина 21.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР