Екшън в хасковско селоДетето е в болницаУченик на 14 години

...
Екшън в хасковско селоДетето е в болницаУченик на 14 години
Коментари Харесай

14-годишен пребит с бокс в двор на училище

Екшън в хасковско село
Детето е в болница

Ученик на 14 години е настанен в неврохирургията на МБАЛ-Хасково, откакто е бил пребит с бокс в двора на учебно заведение в хасковското село Узунджово.

Екшънът се разиграл при игра на футбол. 14-годишният блъснал с топка друго дете от класа. По това време около учебното заведение минавал 17-годишен братовчед на потърпевшото дето. Заедно с баткото бил и негов другар. Двамата влезнали и единият хванал 14-годишното момче, а другият го удрял в лицето. Според потърпевшия ударите били с бокс.

По това време възпитателят и останалите възпитаници към този момент отивали към постройката на учебното заведение и учителят не е станал директен очевидец на нападението, сподели шефът на образователното заведение. След багра 14-годишното момче също влиза в учебно заведение и остава в клас. В 16 ч се качва в учебния рейс и се прибира в село Нова вяра. Дядо му вижда, че е пребит, подава сигнал в полицията и до отдел “Закрила на детето ” и го води на доктор. “Училището и учителят нищо не са създали - да се обаждат в полиция, да го закарат в болница. Детето е ударено с бокс по главата от две непознати деца ”, сподели дядото Антон Атанасов. Директорът на учебното заведение Валя Йорданова сподели, че ще предприеме наказания против учителя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР