Щури изпитания и много емоции очакват влюбените двойки в новите

...
Щури изпитания и много емоции очакват влюбените двойки в новите
Коментари Харесай

Домакинска работа за шампиони и игри за предвидливост в „Един за друг“

Щури тествания и доста страсти чакат влюбените двойки в новите епизоди на „ Един за различен “ тази седмица по NOVA. Вълнуващото премеждие продължава за 12 двойки, откакто предходната седмица конкуренцията напуснаха Валя и Емил. Генералното класиране не претърпя огромни разбърквания и Милка и Желязко не престават да заемат първото място, а последни с огромна разлика в сметката си останаха още веднъж Гергана и Радослав .

Тази седмица старт на самостоятелните провокации ще дадат мъжете. Домакинската работа ще стои в основата на идната игра, която ще изпита тяхното логическо мислене. Мисията на мъжете няма да бъде лесна, тъй като на пръв взор обикновеното изискване умерено може да се трансформира в сериозен „ препъни камък “. Кои от господата ще се оправят най-сръчно с измиването на куп мръсни чинии и ще съумеят ли да познаят кои домашни отговорности не тежат на половинките им?

Кои елементи на характера ще изследват идващите игри и по какъв начин ще се пренареди седмичната ранглиста? Ще би трябвало ли някои от дамите да се постараят в самостоятелното предизвикателство, с цел да върнат фамилията си назад в играта? И какъв брой добра ще се окаже паметта на участниците в тестването за двойки? – гледайте новите епизоди на „ Един за различен “ – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете и формалния на „ Един за различен “ за още настоящи вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР