Щом Цветан Цветанов не е споделял ценностите на ГЕРБ, трябваше

...
Щом Цветан Цветанов не е споделял ценностите на ГЕРБ, трябваше
Коментари Харесай

Менда Стоянова отговори на критиките на Цветанов

Щом Цветан Цветанов не е споделял полезностите на ГЕРБ, трябваше по-рано да напусне партията, съобщи пред кореспонденти националният представител от ГЕРБ Менда Стоянова. Тя сподели това в отговор на въпрос по какъв начин ще разяснява изказванията на някогашния заместник-председател на партията Цветанов, който разгласи нов политически план и съобщи, че ГЕРБ е предала всички полезности.

По думите на Менда Стоянова тя познава Цветанов като уравновесен в решенията човек и е доста сюрпризирана от неговите крайни позиции и извънредно отношение към политиката на ГЕРБ, в която дълго време е взел участие - от самото образуване допреди една година е бил зам.-председател на партията.

" Мисля, че полезностите, които са завършени в годините, би трябвало да са споделяни от него ", добави тя и уточни, че не е чувала за планове от страна на Цветанов да напусне партията ". Цветанов през днешния ден разгласи, че и без абсурда " Апартаментгейт " е щял да напусне ГЕРБ.

" Аз съм подобен човек, че разбирам по човешки нещата по този начин - в случай че аз съм част от един план, без значение какъв е той - политически, стопански или другарски, и в един миг не съм съгласна с този план, с хората, които
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР