Щипка за пари Въпреки основната ѝ функция, щипката за пари

...
Щипка за пари Въпреки основната ѝ функция, щипката за пари
Коментари Харесай

Нещата, които е по-добре да не изхвърляте от дома, защото са полезни

Щипка за пари

Въпреки главната ѝ функционалност, щипката за пари е асистент и за доста други неща в семейството. Те са доста здрави, само че са и компактни и доста издръжливи. 

Можете да я употребявате, като рамка за фотография. Ако забиете гвоздей в стената и на него закачете щипката, на която авансово сте сложили обичана фотография, получавате една доста изчистена и практична рамка за фотоси.

Можете да я употребявате и на пастата за зъби. Просто застопорете полупразната тубичка от пастата за съби, като навиете и защипете с щипката частта от нея.

Също можете да ползвате щипката с цел да захващате няколко кабела дружно, с цел да не се получава хаоса от кабели, който нормално се получава. 
Какъв човек сте съгласно типа на дома си?
Експресионист Вашият дом е цялостно тражение на личността и всеки един подробност показва вас самите. Това е и повода домът ви да е атрак...
Прочети повече
Алуминиево фолио

Можете да почиствате съдовете с алуминиево фолио, в случай че извършите на топка и да го употребявате за разчистване на загорелите тенджери или тигани. Ако замърсяването е чак толкоз огромно обаче, поръсете авансово повърхността на съда със сол или сода бикарбонат преди да употребявате фолиото.

Облицовайте стъклена купа с алуминиево фолио от вътрешната страна, напълнете го с гореща вода, прибавете две супени лъжици сол и поставете нечистите сребърни предмети. След няколко минути химичната реакция, която се получава ще отстрани петната, а среброто ще е непокътнато.

Ако острието на ножицата е почнало да се износва, сгънете по дължина лист алуминиево фолио и го срежете с ножицата - фолиото  сполучливо възрвъща способността на ножицата да реже добре.

Гумени ластици
Как да купите първия си дом с неприятна кредитна история
Покупката на дом нормално се смята за добра инвестиция. Лошата кредитна история обаче може да бъде още по-голямо затруднение за потен...
Прочети повече
Гумените ластици могат да се намерят във всяко чекмедже с изключение на тогава, когато ни трябват най-вече. За всеки случай в никакъв случай не ги изхвърляйте обаче, даже единствено да ги гледате по какъв начин се натрупат. Те са идеалният асистент при решаването на досадни домашен проблеми, като да вземем за пример тези: 

Увийте по-голям ластик в горната и долната част на кутия с багра, с цел да минава четката през нея, преди да я извадите и да не цапате.

Можете да вържете два ластика към ръбовете на дъска за рязане, с цел да предотвратите хлъзгане.

Завързването на ластик на дръжката на дървена лъжица или шпатула пък, ще защищити от хлъзването и рухването им в купата или тенджерата при готвене.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР