Щерката на легендарния пилот от Формула 1 Михаел Шумахер –

...
Щерката на легендарния пилот от Формула 1 Михаел Шумахер –
Коментари Харесай

Дъщерята на Шумахер ще мине под венчилото

Щерката на именития водач от Формула 1 Михаел Шумахер – Джина Мария, стартира противоположното преброяване до сватбата си. 26-годишната състезателка по конен спорт и нейният сътрудник Иън Найсмит Бетке сътвориха специфичен уеб страница за щастливото събитие и започнаха противоположното преброяване.

Двамата германци възнамеряват церемонията да е на 13 септември и са пуснали лист с подаръците, от които имат потребност. Влюбените, които са дружно от 2017-а, са се сгодили при започване на тази година.
-->
Джина е по-голямото дете на Корина и Михаел, който е в тежко положение след ски случая през 2013 година Синът им Мик (24) е авариен водач на Мерцедес, само че ще напусне Формула 1 в края на сезона и договаря с Алпин за място в международния шампионат по устойчивост и присъединяване в „ 24-те часа на Льо Ман “. Доскоро Джина се изявяваше на обездка, където е международна шампионка и европейска №1. В последно време обаче русокоската се преквалифицира в същинска каубойка и специализира в рейнинга - дисциплинираност в уестърн ездата в Съединени американски щати.

През август Джина даже приключи трета в надпреварата Run for a Million в Лас Вегас. С помощта на своя кон Гунастепия тя прибра чек за 75 000 $. Общо в кариерата си до момента госпожица Шумахер е изкарала над $1,35 млн. от наградни фондове. Освен това през лятото пусна лична фешън линия и театралничи като модел за нея.

По всичко проличава, че Джина като се изключи че външно е копие на татко си, носи и борбения му ген. „ Крайната ми цел е да упражнявам личните си коне, да подобря развъждането и развъждането им, с цел да ставаме все по-добри “, изясни ездачката, която твърди, че Иън и Мик са най-големите й почитатели.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР