Ще внесем проект Великденската ваканция на депутатите да бъде отменена.

...
Ще внесем проект Великденската ваканция на депутатите да бъде отменена.
Коментари Харесай

Новият шеф на НС реже ваканция за депутатите

Ще внесем план Великденската почивка на депутатите да бъде анулирана. Това сподели ръководителят на 45-ото Народно заседание Ива Митева пред публицисти в Народното събрание след края на Председателския съвет.

Новоизбраният ръководител на Народното събрание отговори и на въпрос дали има консенсус за промени в Изборния кодекс измежду парламентарните групи.

" Това към момента най-малко аз не съм го коментирала. Ние през днешния ден имаме желание да внесем законопроекта за изменение и допълнение на Изборния кодекс. Надявам се да съберем поддръжка по доста от пунктовете в законопроекта.

Те касаят региони в чужбина, пощенското гласоподаване, отварянето на гласуването на българите в чужбина ", изясни Ива Митева.

" Съжалявам за терзанието ми и объркването ми, само че аз съм в действителност нова от тази страна на процеса ", сподели Митева и добави, че когато си специалист нещата са доста по-различни и в този момент, когато си от другата страна - напрежението в действителност е доста високо.

По думите й, още сутринта е рапоредила да й се приготви писмо за цялостна гласност и бистрота за работата на Народното събрание и ще го подпише.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР