Ще търсим политическа подкрепа за програмата на този кабинет, след

...
Ще търсим политическа подкрепа за програмата на този кабинет, след
Коментари Харесай

Нужни са 121 депутата. Асен Василев след връчване на мандата


Ще търсим политическа поддръжка за програмата на този кабинет, по-късно ще приказваме за персоналния състав. Това беше първият коментар на претендента за министър председател на " Продължаваме промяната " Асен Василев след връчването на мандата от президента, съобщи.

От Политическа партия ще се борят целите в програмата, заложена от премиера в оставка Кирил Петков за идващите шест месеца, да се случат точно в този избран период.

" Държим на 121 представители в пленарна зала, които да застанат доста ясно зад тази стратегия, да застанат доста ясно против крупните бизнес ползи, които се пробваха да прокарат през предходното държавно управление и които доведоха до неговото събаряне ", съобщи Асен Василев.

По-рано през днешния ден президентът Румен Радев връчи първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на Политическа партия. Асен Василев съобщи, че номинацията за министър председател е голяма отговорност, както и че е значимо да имаме кабинет, който да работи " в полза на жителите, а не в полза на статуквото ".

Снимка: БТВ
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР