Ще разследва ли вътрешният министър Иван Демерджиев колегата си и

...
Ще разследва ли вътрешният министър Иван Демерджиев колегата си и
Коментари Харесай

Министър на Радев дал над 300 млн на арестувания олиарх Велико Желев! Ще го закопчаят ли и нео?

Ще проверява ли вътрешният министър Иван Демерджиев сътрудника си и съименник Иван Шишков за връзки с задържания преди дни строителен необут и началник на „ Хидрострой “ Велико Желев, пише Breaking.BG
Вчера Демерджиев „ даде инструкции “ на прокуратурата да проверява Желев за парите от автомагистрала „ Хемус “, а не за насила на чиновник.
Какво се оказва обаче?
През декември 2022 година строителното министерство, отпред с „ телевизионния министър “ Шишков, е дало задатък, по по този начин омразната на хората от „ смяната “ инхаус процедура, от съвсем 100 милиона лв. по контракт за строителство на скоростния път Русе-Велико Търново, на който „ Хидрострой “ е реализатор, научи Breaking.bg от свои източници. Точната сума е 989 милиона лв..
Но това не е всичко, както се споделяше в рекламата. Пак по „ инхаус “, помните какъв брой неприятна беше тази дума за Шишков, Комитова, Рашков и сие, строителният министър, прочут и като Шишо Бакшишо е отпуснал на Велико Желев още над 240 милиона лв. за поправки по автомагистрала „ Хемус “ и поддръжка.
Запознати настояват, че Иван Шишков и Велико Желев са в отлични връзки, даже строителният необут е бил предходната седмица в кабинета на министъра в Министерство на регионалното развитие. Така, че чакаме Иван Демерджиев да стартира следствие против сътрудника си Шишков за предоставяне на пари предплатено по омразната „ инхаус “ процедура.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР