ще предлага над 20 хитови заглавия с намаление от 50%.

...
ще предлага над 20 хитови заглавия с намаление от 50%.
Коментари Харесай

50% отстъпка на подбрани заглавия предлага филмовият Черен петък в А1 Видеотека до 29 ноември

ще предлага над 20 хитови заглавия с понижение от 50%. Колекцията включва двата кино лентата от хорър поредицата с Емили Блънт „ Нито тон “ и „ Нито тон 2 “, неповторимата история на сър Елтън Джон, екранизирана във кино лентата „ Рокетмен “, приключенския екшън с Дуейн Джонсън – Скалата „ Небостъргачът “ и доста други хитови ленти. 

Поредицата „ Нито тон “, която феновете могат да гледат в на половин цена през ноември, събира на едно място големия актьорски гений на Емили Блънт с режисьорския усет на Джон Кразински, с цел да сътвори хорър преживяване като никое друго. Първият филм от поредицата ни посреща с опустошената и завладяна от непобедими хищници Земя. Семейство Абът се борят за оцеляване в пустата градска джунгла на Ню Йорк - гибелен капан, обхванат от цялостна тишина. Шумът е разкош, който оживелите не могат да си разрешат, тъй като даже най-слабият тон притегля този нов вид нашественици, които са водени от една съществена цел – унищожаването на човечеството. Историята се разпростира в два впечатляващи кино лентата, които държат всеки фен със спотаен мирис до самия край.
-->
Любителите на биографичните ленти ще могат да се насладят на „ Рокетмен “ на 50% по-ниска цена с. Филмът показва невероятната човешка история на огромния сър Елтън Джон. Лентата е основана на най-обичаните песни на изпълнителя и споделя историята за това по какъв начин момче от дребен град се трансформира в една от най-емблематичните фигури в поп културата.

Феновете на екшън жанра също няма да останат разочаровани – на тях филмовият Черен петък предлага „ Небостъргачът “. Ръководителят на екипа за избавяне на заложници на ФБР и някогашен боен Уил Сойер в този момент прави оценка сигурността на небостъргачи. По време на задача, която той извършва в Хонконг, Уил вижда по какъв начин най-високата и съгласно мнозина най-безопасна постройка в света ненадейно пламва, а той е наклеветен за причинител. Уил би трябвало да откри виновните, да почисти името си и да избави фамилията си, което е в капан в горящото здание.

Всички заглавия, които са част от филмовия Черен петък до 29 ноември, феновете могат да наемат на специфична цена от 2,49 лева, понижена от общоприетата, която е 4,99 лева Абонатите на могат да наемат някое от тях, както и над 20 000 други заглавия, за 48 часа, през които да ги гледат безграничен брой пъти. Платформата се приспособява към техните усети и с помощта на AI извежда на напред във времето персонализирани рекомендации.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР