Ще поискам днес да стартира процедурата за избор на Инспектората

...
Ще поискам днес да стартира процедурата за избор на Инспектората
Коментари Харесай

Пеевски възмутен от бездействието на Инспектората на ВСС. Поиска нов

Ще желая през днешния ден да започва процедурата за избор на Инспектората на Висш съдебен съвет. Това заяви пред публицисти в Народното събрание националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Възмутен съм от техните дейности по отношение на случая в Стара Загора, съобщи Пеевски. Неотдавна той прикани за незабавни ограничения и инспекция на магистратите, работили по бруталното нахлуване над Дебора Михайлова, която бе нарязана с макетен нож.
-->
Получих отговор по какъв начин нищо не могат да създадат, тъй като нищо не е нарушено. Вие по какъв начин си представяте това?! Като видяхте това момиче, има ли нарушавания?! Възмутително. Днес ще желаеме старт, безапелационен бе Делян Пеевски.

Първата, най-късно втората седмица на октомври, ще бъде първото гласоподаване на измененията в Конституцията, разяснява още Пеевски.

Всички промени на първо четене са сигурни. Допълнителни ремонти ще вършим сред първо и второ четене на плана, посочи националният представител.

По мотив реакцията на „ Дондуков ” 2 за концепцията разследващите служби да бъдат обединени в една, Делян Пеевски разяснява: „ Нека чуем президента. Защо приказва през представители, а не персонално?! ”.

Попитан: „ Ще викнете ли президента в пленарна зала за чуване? ”, Делян Пеевски отговори: „ Президентът постоянно е добре пристигнал в Народното събрание! ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР