Ще намерят едно-две свършени неща, ще вдигнем ветото и накрая

...
Ще намерят едно-две свършени неща, ще вдигнем ветото и накрая
Коментари Харесай

Проф. Даниел Вълчев: Опасявам се, че случайни хора управляват България

Ще намерят едно-две свършени неща, ще вдигнем ветото и най-после министър-председателят ще се усмихне, без възприятие за виновност. Когато се държиш като възпитаник от шести клас, с цел да се харесаш на учителката, не е доста мъчно да се сетиш какво ще се случи, сподели още Вълчев пред bTV.

Самият факт, че държавното управление не можа да осъществя относително дребна емисия дълг от 0,5 милиарда лева подсказва какво става, съобщи Вълчев. Според него, няма нищо срамно в това да кажем, че без съветските енергоизточници не можем да издържим и да желаяме помощ.

" По въпроса за Северна Македония, настоящето държавно управление ще извърши една измама. Ще намерят едно-две свършени неща, ще вдигнем ветото и най-после министър-председателят ще се усмихне, без възприятие за виновност. Когато се държиш като възпитаник от шести клас, с цел да се харесаш на учителката, не е доста мъчно да се сетиш какво ще се случи ".

За него е значимо Северна Македония да е в Европейски Съюз и от българска позиция, само че не просто по този начин.

По мое мнение, Западният свят няма самочувствието да води военни дейности против страна като Русия. Затова се компенсира със мощно говорене и сатанизиране. Големият печеливш евентуално ще се окаже Китай, заключи Вълчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР