Ще има засилено полицейско присъствие през целия ден в София

...
Ще има засилено полицейско присъствие през целия ден в София
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие в София през целия ден заради мача Левски - Айнтрахт

Ще има засилено полицейско наличие през целия ден в София поради идния мач на " Левски " и " Айнтрахт " от 20 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

Освен мача, се чакат и прояви в отбрана на Паметника на руската войска - надлежно от 8 и 18 ч. От 16 ч. в Градската градина ще се организира събитие във връзка Деня на независимостта на Украйна. По-късно, в 19 часа, стартира и шествие, което ще стигне до Народния спектакъл. Събитието ще завърши към 20:30 ч.

Засилена ще бъде защитата към Паметника на руската войска, като при нужда ще бъдат ориентирани спомагателни полицейски сили. В следобедните часове е допустимо да се затрудни придвижването в София, изключително в централната част.

" За всички събития е основана организация за управление на пътното движениеи за защита на публичния ред, като полицейскоо наличие ще бъде още огт дребните квартали и ще се ускорява с пиближаване към центъра сподели Иван Георгиев - шеф бранш всеобщи мероприятия към Столична дирекция на вътрешните работи.

Полицията ще държи буфери сред почитателите на " Левски " и " Айнтрахт ". Няма да се позволяват почитатели в нетрезво положение, ще се съпровождат по-големи групи. Феновете от Германия са почнали да идват още през вчерашния ден, досега няма информация за произшествия. Очакват се към 2500 задгранични почитатели от Германия, толкоз са и билетите, които ще бъдат продадени.

За всички непознати почитатели, които не съумеят да си купят билети, има проведено почитател пространство при езерото " Ариана ", където ще могат да поддържат тима.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР