Ще играем в груповата фаза на Шампионската лига през 2030

...
Ще играем в груповата фаза на Шампионската лига през 2030
Коментари Харесай

С поглед в бъдещето: Златната мина на "Мидтиланд"

Ще играем в груповата фаза на Шампионската лига през 2030 година! Звучи като доста упорит план.

В датския " Мидтилант " обаче не се тормозят от тази проява на убеденост! Защото имат своята школа.

Днес (16 септември) отборът посреща " Лудогорец " в първи мач от груповата фаза на Лига Европа. Мача може да гледате директно по bTV Action от 19:45 ч., а студиото ни стартира тъкмо в 19:00 ч.!

" Мидтиланд " е прочут с новаторските си решения що се касае развиването на юношите. Те са артикул на същинска Златна мина. Така се превежда името, което младите спортисти посещават - " Гулдминен ". То доста припомня популярната академия " Ла Масия " на " Барселона ".



Децата, които получават опция да са част от " Златната мина ", идват в нея на 5 години след специфична селекция. Предвид се взимат физическите данни, а доста значими са салдото и координацията.

По време на образованието си, децата освен получават познания, като всички други. Те имат часове по джудо, лека атлетика, йога и танци.



В мъжкия отбор пък политиката за налагане на лични юноши е пословична и се води от дълги години.

Фен на тази политика е мениджърът на " Ливърпул " - Юрген Клоп. Той живо се интересува от политиката за налагане на юноши от страна на " Мидтиланд ".



" Беше ми забавно да отида там по време на почивката си и да видя какво вършат. Но подписах с " Ливърпул " и по тази причина нямаше по какъв начин. Даже преди пет години беше забавно протичащото се там ", описа той преди време.

Школата на " Мидтиланд " има с какво да се похвали. Пътя си към професионалния футбол от там стартират капитанът на Дания Симон Кяер, някогашният капитан на " Уест Хем " Уинстън Рийд и Андреас Полсен.

Гледайте " Мидтиланд " - " Лудогорец ", директно по bTV Action от 19:00 ч. през днешния ден (16 септември)!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР